vineri, 14 iunie, 2024
18.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Dorina Tataru: Am instalat un sistem de protecție a livezilor. Advice&Consulting ne-a oferit...

VIDEO. Dorina Tataru: Am instalat un sistem de protecție a livezilor. Advice&Consulting ne-a oferit mai multe avantaje

Recomandate

Tehnologiile italiene dovedesc încă o dată că sunt un punct de referință în sectorul fructelor din Moldova și baza pentru calea către o producție de fructe de înaltă calitate.

Compania italiană Advice&Consulting are plăcerea de a prezenta noul proiect de succes a Dor-Fruct Group, o companie moldovenească care produce cireșe, prune și piersici, vizând atât piețele locale, cât și cele internaționale de înalt nivel.

Directorul, Dorina Tataru, ne spune cum a decis să dea un impuls suplimentar afacerii de familie, mergând pe urmele tatălui ei și angajându-se într-un proces de creștere tehnologică printr-o colaborare strategică cu Advice&Consulting.

„După finalizarea studiilor am decis să mă implic în dezvoltarea afacerii. Am observat potențial în cultivarea sâmburoaselor, astfel că ne-a părut oportun să ne dezvoltăm pe această direcție. Am avut nevoie de companii de încredere pentru realizarea planurilor, astfel am optat pentru colaborarea cu Advice&Consulting”, menționează Dorina Tataru.

Colaborarea include implementarea unui sistem de protecție a culturilor pentru livezile de sâmburoase, capabile să protejeze producția de agenții atmosferici și, prin urmare, să mențină investiția în siguranță.

Advice&Consulting este o companie italiană care oferă servicii de consultanță și implementare de proiecte în domeniul pomiculturii. Compania este cunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor sale, precum și pentru experiența și know-how-ul echipei sale de profesioniști.

Are o prezență regională, garantată și în Moldova și România, datorită echipei sale de profesioniști prezente la fața locului.

Pentru mai multe detalii, accesați advice-consulting.it.

Reprezentant comercial:

  • Sergiu Clevada – Manager Vânzări Moldova
  • Mobil: +373-68752727 
  • Email: [email protected]
Advice&Consulting
Advice&Consultinghttp://www.advice-consulting.it
Advice&Consulting este un punct de referință în sectorul horticulturii intensive moderne pentru companiile care doresc să obțină o creștere calitativă și cantitativă echivalentă „Made in Italy”.

Citește și ›

Advertoriale