VIDEO. Istorie de succes: Livada cu pomi fructiferi – o afacere susținută de FinComBank

1942
Link sponsorizat

Vă propunem să cunoașteți primul erou al campaniei #FinComBusiness, Vasile Olaresco, care a devenit cunoscut la el în localitate datorită afacerii pe care a început-o de la zero. El se numără printre tinerii antreprenori care au beneficiat de ofertele de creditare oferite de FinComBank și datorită cărora și-a pus pe picioare propriul business.

Vasile Olaresco este originar din satul Horodiște, raionul Rîșcani. Deține trei terenuri agricole pe care plantează pomi fructiferi. Antreprenorul a început singur această afacere, încurajat de un prieten care l-a învățat cum să aibă grijă de plantații. Istoria de succes a tânărului a devenit realitate atât grație muncii asidue, tăriei de caracter, cât și ajutorului din partea unui partener de încredere cum este FinComBank. Datorită banilor împrumutați, acesta și-a cumpărat tehnica agricolă de care avea nevoie pentru a-și prelucra terenurile.

Tânărul antreprenor visează să-și extindă afacerea și planifică, în scurt timp, să achiziționeze încă câteva terenuri situate în localitățile din apropiere. Vasile este mândru că a reușit într-un timp scurt să obțină astfel de rezultate. Acum, puieții lui sunt cumpărați în toată țara, iar numele lui este binecunoscut în acest domeniu.

Link sponsorizat

Reamintim că FinComBank a lansat campania #FinComBusiness – partenerul succesului tău, pentru a susţine tinerii antreprenori, cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani. Astfel, tinerii pot beneficia de un împrumut până la 1,5 milioane de lei, cu perioada de graţie de până la 12 luni. Creditul va fi alocat prin intermediul proiectelor speciale de finanţare, printre care IFAD (FIDA) I, IV, V Refinanţare, RISP II Refinanţare şi PAC II Refinanţare.

Pentru a afla mai multe detalii despre condițiile de creditare de la FinComBank pentru tinerii antreprenori vizitați subdiviziunile Băncii pe întreg teritoriul țării.

#FinComBusiness – partenerul succesului tău!

Link sponsorizat

4 Comentarii

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here