‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 23 mai, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleVIDEO. Lucrătorii din Purcari cântă „We are the champions” pentru a celebra victoria la...

VIDEO. Lucrătorii din Purcari cântă „We are the champions” pentru a celebra victoria la Decanter London

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Purcari a devenit cea mai premiată vinărie din Europa Centrală și de Est la Decanter World Wine Awards în 2015 și 2016. Cu această ocazie, echipa de la Purcari a lansat spotul „We are the champions”. Spotul a fost realizat de regizorul Viorel Mardare și producătorul Sergiu Prodan, împreună cu sătenii din Purcari pe post de soliști.

„Am tot respectul pentru întreaga noastră echipă din birourile de la Chișinău și București, dar adevărații eroi, adevărații campioni ai Purcari sunt țăranii care lucrează via, muncitorii din vinărie, acei oameni care ies la lucru – de-i frig, de plouă, de bate vântul, vorba scriitorului. Le mulțumesc și mă închin în fața lor. Acest spot este despre și pentru ei”, comentează Victor Bostan, CEO Vinăria Purcari.

În ultimul an, Purcari a obținut peste 60 de medalii în cadrul celor mai prestigioase concursuri din lumea vinului: Decanter World Wine Awards, Challenge International du Vin, International Wine & Spirit Competition, Concours Mondial de Bruxelles, Decanter Asia Wine Award și altele. Tot în acest an, Purcari a avut onoarea să obțină două dintre cele mai înalte distincții posibile la două cele mai prestigioase concursuri internaționale: Grand Prix la Challenge International du Vin și Medalia de Platină (95 de puncte), la Decanter Asia pentru Purcari Ice Wine.

Aceste victorii, au propulsat Vinăria Purcari printre cele mai respectate vinării din lume. Astfel, Purcari a ajuns a fi plasat în incinta Cite du Vin, un proiect inedit din Bordeaux, care este un adevărat muzeu al realizărilor vinicole. Negru de Purcari poate fi admirat atât pe rafturile muzeului, care se întinde pe o suprafață de 13.000 mp, cât și în meniul restaurantului Latitude 20, fiind selectat de către Andreas Larsson, desemnat cel mai bun somelier al lumii în anul 2007.

premii-decanter
Câștigătorii de la Decanter London

Despre Vinăria Purcari

Vinăria Purcari, fondată în 1827, este cea mai veche vinărie din Moldova care face parte din Bostavan Wineries Group, liderul pieței vinicole din Moldova. Prima medalie de aur a fost obţinută în 1878, la Expoziţia Mondială din Paris, atunci când oenologii francezi au fost profund impresionaţi de aroma bogată şi culoarea intensă a vinului Negru de Purcari, care a întrecut chiar şi vinurile de Bordeaux.

De-a lungul anilor, colecția de vinuri Purcari a câștigat peste 200 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internaționale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, a obținut legendara apreciere la curtea regală din Marea Britanie și deține Titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României.

Acționarii grupului sunt fondul american de investiții Horizon Capital, International Finance Corporation (Banca Mondială) și fondatorul grupului, vinificatorul Victor Bostan.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›