‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 23 februarie, 2024
15.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleVIDEO. Protest în fața Primăriei: Vrem lapte natural, susținem producătorul autohton

VIDEO. Protest în fața Primăriei: Vrem lapte natural, susținem producătorul autohton

‹ adv ›
‹ adv ›

Zeci de oameni s-au adunat în centrul capitalei pentru a susține producătorii autohtoni de lapte. Protestul a fost organizat după ce, acum 5 zile, un producător a vărsat câteva sute de litri de lapte în fața Primăriei, fiindcă a fost lipsit de autorizația de a vinde.

„Este abia început de protest, dar cred că vom fi sute. Peste noapte a fost emisă o decizie de a ne fi interzis să comercializăm lapte. În locurile unde obișnuiam să vindem, stau polițiștii și nu ne permit s-o facem. Cred că este o decizie stupidă. Putea să ne invite la o ședință. Comercializez în Chișinău laptele de peste 3 ani, obținut de la cele o sută de vaci pe care le am în fermă, și toți consumatorii sunt mulțumiți. Dețin toate certificatele necesare ce confirmă că laptele este inofensiv”, a menționat pentru Agrobiznes Constantin Străjescu, producător de lapte, arătând actele drept confirmare a spuselor.

Consumatorii prezenți la protest susțin că, cumpără laptele de la producător de mai mulți ani și sunt mulțumiți de calitatea acestuia.

„Cumpăr de peste jumătate de an lapte de la acest producător. Am venit, astăzi, aici să îl susțin, chiar merită. Cred că nu este corect să fie interzisă comercializarea, mai ales că suntem mulțumiți cu toții”, a remarcat Ana din Chișinău.

 

„Nu susțin această decizie și am venit să susțin producătorul autohton. Și așa au rămas puțini care activează în agricultură, iar dacă le mai interzice comercializarea, le taie orice dorință de a mai produce. Cunosc acest producător, are totul steril, curat, condiții foarte bune de producere, nu văd nici un motiv de a-i interzice să vândă. În magazine se vinde doar praf și chimie, vor să ne otrăvească”, a spus Doamna Maria, clientă a producătorului.

‹ adv ›
‹ adv ›spot_img
‹ adv ›

1 Comentariu

  1. Si noi sustinem acest producator.Ne aprovizionam cu toate produsele lor de la bun inceput,decand au aparut pe piata. Sunt foarte bune si calitative,in primul pand–bio.Ne dorim si in continuare produsele lor. „Demnitarii” nostri sa-i lase in pace sa activeze!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii