marți, 7 mai, 2024
16.6 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Slatava Grup, reprezentant oficial și exclusiv în R. Moldova al companiei Ningbo Sunjoy...

VIDEO. Slatava Grup, reprezentant oficial și exclusiv în R. Moldova al companiei Ningbo Sunjoy Agroscience

Recomandate

Ningbo Sunjoy Agroscience Co. Ltd este una dintre cele mai mari uzine de stat din China producătoare de pesticide.

Având relații de afaceri solide cu clienți importanţi din peste 80 de țări, Ningbo Sunjoy Agroscience Co. Ltd și-a majorat volumul vânzărilor la export, clasându-se timp de mai mulți ani printre primele 10 întreprinderi producătoare de pesticide din China, iar în 2018 a înregistrat un volum al exporturilor de peste 2.1 miliarde US dolari.

Echipa responsabilă de înregistrare este familiarizată cu politicile și reglementările privind înregistrarea pesticidelor din întreaga lume și a oferit servicii de înregistrare și asistență tehnică cu privire la cca. 6000 de produse pentru sute de clienți din 88 de țări, așa ca Spania, Germania, Polonia, Ungaria, România, Moldova etc.

Calitățile și realizările companiei Sunjoy Agroscience Co. Ltd au făcut ca începând cu 2014 produsele ei să fie înregistrate și importate în Republica Moldova de către compania S.C. Slatava Grup S.R.L., având an de an o ascensiune atât în departamentul înregistrării de noi preparate, cât și în sectorul de vânzări. Astfel, la sfârșitul anului 2019 avea deja omologate în Republica Moldova 30 de preparate: insecticide, fungicide și erbicide.

Despre Slatava Grup

S.C. „Slatava Grup” S.R.L. este o companie cu activitatea în sectorul agrar al Republicii Moldova, care activează de peste 15 ani, și care a fost mereu în căutare de alternative și inovații pentru toți agricultorii țării.

Propunând soluții mai bune agricultorilor, creăm valoare adăugată pentru clienții noștri. De-a lungul anilor, am dat dovadă de profesionalism și dăruire de sine, câștigând recunoașterea și încrederea sutelor de clienți din întreaga țară. S.C. „Slatava Grup” S.R.L. are o bogată experiență practică în segmentarea pieței agricole și răspunde, în primul rând, nevoilor agricultorilor și poate oferi, pe parcursul întregului proces, soluții diferențiate și universale de protecție a plantelor.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale