joi, 16 mai, 2024
19.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Vasile Ceban: Am achiziționat combina Sampo Rosenlew - cea mai bună alegere pentru...

VIDEO. Vasile Ceban: Am achiziționat combina Sampo Rosenlew – cea mai bună alegere pentru ferma noastră

Recomandate

Combinele Sampo Rosenlew atrag atenția tot mai multor fermieri, mai ales că de curând acestea sunt mai ușor de achiziționat datorită noului dealer pe teritoriul țării – AgroTrac Prim.

Vasile Ceban, administratorul Vastar-Agro SRL, a achiziționat prima sa combină Sampo Rosenlew încă în 2002. Fiind mulțumit de modul în care aceasta s-a prezentat în procesul de lucru și întreținere, în acest an a decis să o schimbe pe una nouă, în cadrul ofertei Trade-In, disponibilă la AgroTrac Prim.

Combina COMIA C12 a ajuns în întreprinderea fermierului în perioada campaniei de recoltare a florii-soarelui, astfel că deja a reușit să o testeze.

„Printre principalele avantaje care m-au făcut să achiziționez din nou o combină Sampo Rosenlew sunt consumul redus de combustibil și pierderile reduse la recoltare, iar întreținerea e destul de simplă. Specialiștii AgroTrac Prim m-au ajutat să o punem corect în funcțiune, asigură deservirea, astfel sunt mulțumit de alegerea făcută”, menționează Vasile Ceban.

Pentru mai multe detalii, vă recomandăm să vizionați video-ul realizat în timpul recoltării sau să accesați agrotehnica.md.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale