vineri, 21 iunie, 2024
17.7 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVitalie Chivriga, CentrulDar: Avem tot spectrul de anvelope agricole și industriale la prețuri de...

Vitalie Chivriga, CentrulDar: Avem tot spectrul de anvelope agricole și industriale la prețuri de producător

Recomandate

Anvelopele potrivite și de calitate pot face diferența în calitatea lucrărilor, impactul utilajelor asupra solului și durata de exploatare a acestora. Cu 15 ani de experiență în spate și peste 3000 de companii agricole deservite, CentrulDar a devenit un furnizor de încredere a anvelopelor de la branduri cu renume mondial.

CentrulDar oferă o gamă variată de anvelope, colaborând direct cu producători de renume precum Michelin, Kleber, Taurus, Trelleborg, Mitas, Petlas, Starmaxx, Alliance, Ascenso, BfGoodrich și Riken.

centruldar roti utilaje agricole

„Această diversitate permite fermierilor să aleagă exact ceea de ce au nevoie pentru a-și optimiza performanța vehiculelor. Alegerea corectă a anvelopei nu doar îmbunătățește aderența și stabilitatea, ci și contribuie la reducerea zgomotului rutier și a consumului de combustibil.

Scopul nostru este acela de a potrivi utilajul sau vehiculul dvs. cu cel mai bun brand de anvelope la cel mai mic cost. Nu avem de-a face cu intermediari; lucrăm direct cu producătorii pentru a ne asigura că clienții noștri nu plătesc prea mult pentru o anvelopă de calitate construită pentru a dura”, explică Vitalie Chivriga, fondatorul mărcii CentrulDar.

CentrulDar pune la dispoziție o varietate largă de anvelope agricole pentru tractoare și combine, inclusiv dispune de seturi de roți tehnologice pentru semănat, cultivat și erbicidat la 45/55/70cm.

anvelope tehnologice

Pe lângă acestea, compania mai dispune de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule, inclusiv industriale, camioane, remorci, stivuitoare și altele.

anvelope tractor

„Suntem încrezători că prețurile noastre, combinate cu servicii de calitate, inclusiv mentenanță și suport, sunt potrivite pentru nevoile tuturor întreprinderilor. În plus, dispunem de un depozit de 3 mii m2 pentru a asigura necesarul de piese și produse în timpi utili”, subliniază Vitalie Chivriga.

roti agricole

Alăturați-vă miilor de companii agricole care au descoperit deja valoarea și calitatea oferite de CentrulDar. Pentru mai multe detalii, accesați centruldar.md sau apelați la numerele de telefon:

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale