Compania Vadalex Agro, care de mai mulți ani oferă soluții complexe pentru fermierii din Republica Moldova, a prezentat o parte din tehnica și echipamentele sale în cadrul Expoziției specializate Ziua Fructelor. Vizitatorii expoziției, au avut posibilitatea, pe parcursul zilei, să interacționeze cu specialiștii companiei și să obțină recomandări și soluții viabile pentru dificultățile apărute pe parcursul anului.

Vitalie Țiganu, directorul Vadalex Agro, a menționat pentru Agrobiznes că, unele dintre cele mai abordate teme de către fermierii ce au vizitat stand-ul companiei, țin de tehnica agricolă performantă și tehnologii moderne de producere, ceea ce bucură foarte mult.

„Compania Vadalex Agro mereu este alături de fermierii din Republica Moldova, lucru demonstrat prin produsele ce stau la dispoziția acestora. O parte din tehnică și utilaje au fost expuse în cadrul expoziției Ziua Fructelor. Cred că, agricultura din țară se dezvoltă poate că într-un ritm mai lent, dar, calitativ și, cred că, ne așteaptă un viitor prosper. Foarte mulți fermieri, care au vizitat stand-ul nostru, sunt interesați de procurarea tehnicii agricole performante. Propunem acestora să facă o agricultură corectă, iar fiecare investiție pe care o fac în livadă să fie bine calculată. Dispunem de o gamă largă de tehnică agricolă și utilaje moderne, îndeosebi pentru plantațiile de pomi. Suntem o companie cu experiență vastă pe piața Moldovei și propunem nu doar tehnică și soluții moderne în agricultură, dar și o echipă de experți, care vin să susțină și ghideze fermierii. Produsele noastre și-au demonstrat eficiența de-a lungul timpului și vom continua să lucrăm în baza acelorași principii: calitate, încredere și un preț accesibil”.

Pe lângă utilaje agricole moderne, Compania Vadalex Agro pune la dispoziția producătorilor agricoli din țară și soluții complexe ce țin de protecția plantelor, material semincer, îngrășăminte de calitate, dar și piese de schimb pentru tehnica agricolă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here