FOTO: FDD Moldova

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova anunță selectarea a patru producători de căpșun interesați să studieze de experiența producătorilor din Olanda privind producerea căpșunului pe substrat. Vizita de studiu în Olanda este preconizată în perioada 9-13 septembrie curent.

Sunt încurajați să participe atât producătorii de căpșun, care dispun de plantație înființată pe substrat nutritiv sau care planifică cultivarea pe substrat a căpșunului în perioada apropiată, precum și consultați în domeniul producerii căpșunelor.

La selectarea participanților vor fi luate în considerare următoarele criterii de evaluare ca planurile concrete de adoptare a tehnologiei cultivării căpșunului pe substrat nutritiv; disponibilitatea de a găzdui evenimente de instruire și de a disemina experiența nouă implementată, abilități de comunicare etc.

Proiectul va acoperi parțial cheltuielile legate de vizita de studiu cum ar fi și costurile de organizare a vizitei, cazare, transport local și traducere. Totodată, participanții selectați urmează achite cheltuielile de asigurare medicală, biletele de avion și cheltuielile curente/diurna pe perioada vizitei de studiu.

Formularul de Participare completat, disponibil aici, va fi expediat la adresa de e-mail [email protected] până la data de 23 august 2019, ora 16:00. Titlul mesajului: „Aplicație pentru participarea la vizita de studiu: Căpșun – cultura pe substrat, Olanda [Denumirea companiei]”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here