‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 19 iunie, 2024
18.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVizită de studiu la expoziția „GARDENIA 2021”, un eveniment-cheie din sectorul horticol

Vizită de studiu la expoziția „GARDENIA 2021”, un eveniment-cheie din sectorul horticol

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), prin intermediul Programului Internațional Misiunea Cumpărătorului, vă invită la o vizită de studiu la unul dintre evenimentele-cheie din sectorul horticol din Europa Centrală și de Est, care va avea loc în orașul Poznan, Polonia, în perioada 4-6 noiembrie 2021.

În cadrul misiunii veți avea posibilitatea să vizitați expoziția „GARDENIA 2021”, să participați la evenimente B2B, ateliere de discuții cu experți în domeniu, seminare și întâlniri cu reprezentanții companiilor expozante, ateliere etc.

De ce GARDENIA?

  • Soluții inovatoare și produse noi de grădinărit din Polonia și din lumea întreagă;
  • Oportunitate excelentă de a fi la curent cu ultimele tendințe din domeniu;
  • Producători și distribuitori renumiți;
  • Mărci horticole poloneze și străine;
  • Eveniment care vă va permite să stabiliți contacte de afaceri durabile
  • Ofertă horticolă cuprinzătoare: semințe și material vegetal, unelte și echipamente de grădinărit, mașini de grădinărit și dispozitive, turbă și substraturi, materiale auxiliare în culturi, accesorii pentru irigații, îngrășăminte și pesticide, elemente mici de arhitectură peisagistică, mobilier de grădină, locuri și echipamente de joacă, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru munca în grădină etc.

Organizatorii pun la dispoziție următoarele facilități: bilet tur-retur pentru o persoană de la companie, transfer aeroport-hotel-expoziție, cazare pentru 2 nopți cu mic dejun inclus, participarea la întrevederile B2B, acces la diverse seminare și alimentație pe teritoriul expoziției. Participantul va acoperi o taxă de participare de 3.000 MDL.

Formularul de participare (aici) și copia pașaportului se transmit până pe 22 octombrie 2021 la adresa: [email protected]. Date de contact: Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții, tel.: 022 23 84 10 sau 022 21 07 25.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›