‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 17 iunie, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiri13 companii vor primi granturi de 3,3 milioane de lei

13 companii vor primi granturi de 3,3 milioane de lei

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Administratorii a 13 companii au încheiat contracte de finanțare cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA), pentru a obține granturi din partea Guvernului Republicii Moldova și a Uniunii Europene.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 3,3 milioane de lei, în timp ce valoarea totală a investițiilor în economie se ridică la 8 milioane de lei, transmite MOLDPRES

Agenții economici vor investi banii în echipamente moderne, energie alternativă, ecologizarea întreprinderilor și digitalizare.

Granturile sunt oferite prin intermediul Programului Start pentru Tineri, Programului de atragere a remitențelor în economie PARE 1+2, Programul de Transformare Digitală a IMM, precum și prin Programul de Ecologizare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

De la începutul anului, ODA a înregistrat un total de 205 companii care au primit granturi prin diferite programe de sprijin antreprenorial.

Valoare totală a acestora este de 93 de milioane de lei, dintre care peste 80 de milioane de lei sunt din bugetul de stat.

‹ adv ›

Programele sunt finanțate de Guvernul Republicii Moldova și Uniunea Europeană, prin intermediul ODA.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›