‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 30 iulie, 2024
29.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticole„Mai Bun” – participă în luna mai la târgul micilor producători autohtoni

„Mai Bun” – participă în luna mai la târgul micilor producători autohtoni

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În luna mai, micii producători autohtoni ne invită la „Mai Bun” – Târg de produse autohtone, ce se va desfășura pe esplanada Parcului „Alunelul” din strada Calea Ieșilor a sectorului Buiucani.

La 6 și 7 mai, dar și la 29 și 30 mai, suntem invitați să luăm acasă tot ce are Moldova mai bun. Pentru că a debutat sezonul legumelor autohtone, la târg vom putea cumpăra primele roșii și castraveți din solariile producătorilor autohtoni, ce vor putea fi perfect așezonate cu cașul proaspăt și brânza de oi.

Nelipsite vor fi vinurile mici de la cramele mari, dar și băuturi speciale, cum ar fi cele din pomușoare, mai cu seamă vinul din coacăze. Târgul va avea și o zonă dedicată butașilor de flori, pomi fructiferi și arbuști decorativi.

‹ adv ›

La eveniment vor participa peste 70 de producători autohtoni de pe întreg teritoriul republicii Moldova, inclusiv din UTA Găgăuzia și zona Transnistreană.

Evenimentul, al cărui scop este sprijinirea micilor producători autohtoni este organizat de Asociația Obștească „Eurocivis – Asociația Femeilor din Agricultura și Turismul Repubicii Moldova”, Primăria Municipiului Chișinău, Pretura sectorului Buiucani cu sprijinul mediatic al portalului agrobiznes.md.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›