marți, 16 iulie, 2024
33.2 C
Chișinău
HomepageApiculturăFestivalul Pomușoarelor și al Mierii de Albine

Festivalul Pomușoarelor și al Mierii de Albine

Chișinău, Republica Moldova
29.07.2023 - 30.07.2023

Powered by

client-image

Festivalul este organizat de A.O. „Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova” și  A.O. „Pomușoarele Moldovei” din Republica Moldova în parteneriat cu Pretura sectorului Ciocana și cu susținerea Proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova.

Expoziție și vânzare: Aveți ocazia de a expune și vinde direct produsele dumneavoastră ( pomuşoare şi fructe proaspete şi procesate) către un public interesat și numeros.
Interacțiune: Festivalul va reuni producători agricoli din diverse domenii, oferindu-vă șansa de a face noi contacte.
Promovare: Vom investi în promovarea evenimentului pentru a atrage cât mai mulți vizitatori, iar dumneavoastră veți beneficia de expunere mediatică și vizibilitate.
Activități distractive: Pe lângă expoziția de produse, festivalul va oferi activități distractive și educaționale, aducând în prim plan valoarea produselor agricole locale și importanța acestora pentru sănătate și economie.
Binefacere: evenimentul va colecta resurse băneşti pentru familii anevoioaşe şi persoane cu dezabilităţi.
Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›

Premiul Interpoma 2024 – în căutarea de tehnologii digitale pentru livezi sustenabile

Interpoma, prestigiosul târg internațional dedicat merelor, va pune în centrul atenției tehnologiile digitale care sprijină managementul durabil al livezilor la ediția din acest an. Evenimentul...

Business-Summitul Nucicultorilor, ediția a 10-a va fi organizată pe 17 iulie

Asociația Nucicultorilor din Republica Moldova, principala organizație profesională a ramurii nucifere, organizează în data de 17 iulie 2024 Business-Summitul Nucicultorilor din Republica Moldova. La acest...