‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
32.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUcraina: Rușii au atacat regiunea Odesa timp de trei ore. Au fost incendiate depozite...

Ucraina: Rușii au atacat regiunea Odesa timp de trei ore. Au fost incendiate depozite de cereale

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Autoritățile ucrainene au anunțat că în noaptea spre 23 august, rușii au atacat sudul regiunii Odesa cu drone timp de trei ore.

În urma atacului, a izbucnit un incendiu în complexele de producție și transbordare, notează Latifundist.

„Ținta inamicului este infrastructura civilă a regiunii. Forțele de apărare aeriană au distrus 9 drone de tip „Shahed-136/131”. Din păcate, există lovituri asupra complexelor de producție și transbordare, unde a izbucnit un incendiu, cu o suprafață totală de 700 m2. Începând cu ora 6 dimineața, focul a fost localizat. Printre daune se numără și depozitele de cereale”, se arată în raportul prezentat de Oleg Kiper, șeful OVA Odesa.

Toate serviciile relevante sunt la fața locului. Oamenii legii înregistrează crimele. Nu există victime în rândul populației civile.

‹ adv ›
‹ adv ›

8 Comentarii

  1. Mda, forțele de ordine inregistreaza crimele dar … nu exista victime !!!. Cum vine asta ?. In rest, rusii vor să distrugă i frastructura care poate facilita exportul de cereale ca o compensație a eșecurilor de pe front. Că-i bine sau rau, fiecare poate judeca.

  2. Așa se întâmplă când te uiți în ochii URSULUI. Te aleargă.te prinde.te mănâncă cu adidași cu tot cu șireturi.dupa care se linge pe p..a. vreo trei ore pentru digestie. Mai bine lăsați ursu în pace.

  3. Greu de crezut și cu sprijin extern că ursul va fi izgonit,nu vor primi ajutor la nesfarsit ,alegerile din țările Europei cât și din America vor împinge ukraina la un compromis,lumea s-a saturat să sufere din cauza altora.

  4. Greu de crezut și cu sprijin extern că ursul va fi izgonit,nu vor primi ajutor la nesfarsit ,alegerile din țările Europei cât și din America vor împinge ukraina la un compromis,lumea s-a saturat să sufere din cauza altora.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›