‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
43.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFermierii au blocat intrarea în Chișinău. Urmează câteva zile de protest

Fermierii au blocat intrarea în Chișinău. Urmează câteva zile de protest

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Circulația rutieră pe șoseaua Hîncești din capitală, la intrarea în Chișinău, rămâne blocată, anunță oamenii legii. Se întâmplă după ce zeci de fermieri din țară au ajuns la Chișinău pentru a protesta împotriva inacțiunilor Guvernului în raport cu problemele lor, notează Newsmaker.

Amintim că, în aceste zile se va desfășura un protest dublu organizat de agricultori și transportatorii auto.

Fermierii au pornit cu tehnica agricolă spre capitală în după-amiaza zilei de azi. Inspectoratul General al Poliției dă asigurări că întreprinde toate măsurile pentru a dirija traficul, mai ales că este ora de vârf, când cetățenii se deplasează spre case.

‹ adv ›

Oamenii legii anunță că orice deplasare cu încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere va fi documentată în modul corespunzător.

Amintim că, Asociația „Forța Fermierilor” împreună cu Federația Națională a Fermierilor a anunțat că va ieși la un protest masiv. Fermierii intenționează să desfășoare un protest non-stop, în PMAN, în perioada 21 noiembrie – 31 decembrie și un marș la fel zilnic în perioada 22-26 noiembrie.

Potrivit unei declarații prealabile a Asociației Forța Fermierilor și Federației Naționale a Fermierilor din Moldova către Primăria Chișinău, circa 1 000 de protestatari intenționează să iasă la protest, cu 500 unități de tehnică agricolă. 

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›