‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 15 iulie, 2024
41.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgenția Rezerve Materiale: Motorina din România nu poate fi recepționată din cauza lipsei de...

Agenția Rezerve Materiale: Motorina din România nu poate fi recepționată din cauza lipsei de ofertanți

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Agenția Rezerve Materiale a fost desemnată responsabilă de recepționarea, transportarea, depozitarea, păstrarea și evidența motorinei oferite Moldovei de către România.

Potrivit unui comunicat al instituției, la 18 septembrie și repetat la 4 octombrie, curent, Agenția Rezerve Materiale a desfășurat două proceduri de licitații publice privind achiziționarea serviciilor de recepționare, depozitare și păstrare a 4000 tone de motorină, prin intermediul platformei „Achiziții.md”, care au fost anulate din motivul lipsei de ofertanți.

Ulterior, Grupul de lucru în domeniul achizițiilor publice al Agenției Rezerve Materiale a desfășurat trei proceduri de negocieri directe, fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, dintre care două au eșuat, din lipsa de ofertanți.

„La moment, suntem la ultima procedură de negociere. Concomitent, se conlucrează cu partea donatoare privind perioada de transportare și recepționare a motorinei. Înțelegem grija agricultorilor și necesitatea acordării cât mai curând a motorinei, în scopul efectuărilor lucrărilor agricole. În acest sens, Agenția Rezerve Materiale depune maxim efort în asigurarea recepționării, transportării și depozitării motorinei în cei mai proximi termeni”, menționează reprezentanții agenției.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›