‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
26.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSeminar în apicultura ecologică: piața, cerințe, producerea și procesarea

Seminar în apicultura ecologică: piața, cerințe, producerea și procesarea

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Asociația producătorilor ecologici MOVCA, cu suportul Proiectului de Competitivitate și Reziliență Rurală (PCRR) în Moldova și Compania SRL „Regina Naturii”, organizează un seminar special dedicat sectorului de apicultura ecologică.

Evenimentul va avea loc în data de 10 mai 2024, începând cu ora 9:30, în localitatea Costești, raionul Ialoveni, SRL „Regina Naturii”.

Tema seminarului este „Apicultura ecologică: piața, cerințe de calitate și tehnologia de producere și procesare a produselor apicole ecologice”.

‹ adv ›

Acesta își propune să ofere apicultorilor și operatorilor din agricultura ecologică o platformă de discuții despre cele mai noi tendințe și cerințe ale pieței pentru produsele apicole ecologice.

Locația exactă a evenimentului poate fi accesată prin link-ul GPS: Vezi locația pe hartă.

Participarea la seminar este gratuită, oferind o oportunitate valoroasă pentru toți cei interesați să afle mai multe despre practicile sustenabile în apicultură și să își îmbunătățească metodele de producție și procesare a mierii și a altor produse apicole.

‹ adv ›

Pentru confirmarea participării și detalii suplimentare, cei interesați sunt încurajați să contacteze organizatorii cât mai curând posibil.

Agenda evenimentului:

Pentru detalii, apelați la 069802896 – Natalia Papuc, Specialist marketing MOVCA.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›