‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 15 iulie, 2024
37.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriIulie plin de savoare la Cămara Fest - târgul micilor producători

Iulie plin de savoare la Cămara Fest – târgul micilor producători

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Luna iulie este una plină de savoare, iar la 20 și 21 iulie pe explanada Parcului „Alunelul” din sectorul Buiucani va avea loc un nou târg cu produse locale.

De această dată, vedetele evenimentului vor fi fructele moi. Irina Pompuș – Mura va aduce mure dulci din plantația de peste 2 hecatre pe care o deține în raionul Orhei. De la Călărași, Tudor Zaharia va veni cu afine. Nelipsite vor fi zmeura, coacăza, agrișele, dar și josta.

Pe lângă fructele și legumele de sezon, aici vizitatorii vor găsi și micii producători de vinuri, cașcavaluri artizanale, ceaiuri din plante.

‹ adv ›

Organizatorii ne asigură că produsele de sezon cum ar fi pepenii verzi și galbeni au trecute analizele de laborator si certificatele de inofensivitate emise la zi.

Evenimentele sub egida „Cămara Fest” al cărui partener media este și Agrobiznes au menirea să sprijine micii producători autohtoni.

Atât noi în calitate de parteneri media, cât și organizatorii venim cu îndemnul să sprijinim micile afaceri locale, astfel contribuind fiecare în parte la bunăstarea economică a țării noastre.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›