luni, 15 iulie, 2024
37.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVladimir Nemțanu: Schema de fertilizare Timac Agro la vița de vie ne arată recolte...

Vladimir Nemțanu: Schema de fertilizare Timac Agro la vița de vie ne arată recolte promițătoare

Recomandate

Compania Timac Agro continuă să lanseze pe piață noi produse performante pentru nutriția culturilor, îmbunătățirea accesului plantelor la elementele din sol și optimizarea costurilor la fertilizare prin asigurarea eficienței maxime.

În cadrul GȚ Nemțanu Vladimir de la Antonești, Cantemir, odată cu instalarea sistemului de irigare la vița de vie, a fost utilizată schema de fertilizare propusă de specialiștii Timac Agro, având și parcele cu aceeași bonitate a solului și tehnologie generală de întreținere aplicată pentru a compara rezultatele.

Astfel, mai mulți viticultori din zonă au fost invitați să cunoască mai multe despre produsele Timac Agro incluse recent în portofoliu, cât și să aprecieze rezultatele intermediare din plantația unde au fost aplicate produsele.

Vladimir Nemțanu menționează că este mulțumit de parcelele unde au fost aplicate produsele Timac Agro, observând o mai bună dezvoltare a bobițelor, strugurilor, cât și o mai bună dezvoltare generală a plantelor.

„Suntem mulțumiți de ceea ce vedem acum în câmpuri, o concluzie generală fiind posibilă odată cu obținerea recoltei finale. Apreciem mult la Timac Agro faptul că specialiștii companiei organizează vizite în teren de sine stătător pentru a aprecia starea culturii și a veni cu recomandări. Sperăm mult, să avem un sezon bun și din punctul de vedere al comercializării recoltei”, ne-a relatat Vladimir Nemțanu.

Pentru mai multe detalii despre produsele recomandate vizionați video-ul realizat în cadrul Zilei câmpului sau cere o consultanță a specialiștilor Timac Agro apelând la numărul de telefon +373 22 997 870.

V-ar putea fi util și articolul Legumicultoare: Cu îngrășămintele Timac Agro am soluționat problema uscării plantelor de castraveți.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale