‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 29 august, 2024
19.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriConsultanță italiană pentru cultivatorii de fructe sâmburoase din Moldova

Consultanță italiană pentru cultivatorii de fructe sâmburoase din Moldova

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În perioada 10-20 septembrie, producătorii de fructe sâmburoase din Republica Moldova au ocazia de a primi consultanță gratuită din partea specialistului italian Samuele Caroli, renumit pentru expertiza sa în gestionarea plantațiilor de cais, cireș, prun și piersic.

Acesta revine în Moldova pentru a oferi recomandări directe în câmp, vizând lucrările esențiale care trebuie efectuate în perioada de toamnă pentru a asigura o producție de calitate în sezonul următor.

Pentru a beneficia de consultanța oferită de specialist, producătorii sunt invitați să se înregistreze fie telefonic, la numărul 068528879, fie prin email, la adresa [email protected].

‹ adv ›

Este o oportunitate unică de a primi sfaturi personalizate și de a discuta direct cu un expert internațional despre provocările și oportunitățile din sectorul fructelor sâmburoase.

Vizita lui Samuele Caroli face parte dintr-o inițiativă susținută de Proiectul Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova, finanțat de USAID Moldova.

Prin această inițiativă, producătorii locali pot accesa expertiza necesară pentru a-și îmbunătăți tehnicile de cultivare, crescând astfel competitivitatea produselor lor atât pe piața internă, cât și pe cea internațională.

‹ adv ›

Nu ratați această ocazie de a îmbunătăți gestionarea livezilor pe care le aveți în gestiune cu ajutorul unui specialist de renume!

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›