‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 30 august, 2024
22.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCCI: Apel de suport financiar pentru transformarea digitală a afacerii

CCI: Apel de suport financiar pentru transformarea digitală a afacerii

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită antreprenorii să participe la Programul de suport financiar în domeniul transformării digitale a afacerii.

Bugetul total al programului este 65 mii Euro care vor fi acordate la 10 antreprenori în vederea implementării unor softuri și aplicații necesare digitalizării proceselor operaționale la nivel de companie, dar și în relații cu parteneri, clienții și în interacțiune cu autorități.

Valoarea maximă a unui suport financiar constituie 6500 euro cu cofinanțare obligatorie de cel puțin 10% din suma solicitată.

‹ adv ›

Propunerile de proiect cu actele necesare urmează a fi transmise prin email [email protected] pînă data de 8 septembrie ora 17:00.

Vă informăm să examinați materialele necesare pentru participarea la apelul de suport financiar:

Solicitările de clarificări pot fi transmise prin email: până la data de 5 septembrie 2024.

‹ adv ›

Această activitate are loc cu sprijinul proiectului „Transformarea digitală a întreprinderilor mici și mijlocii din țările Parteneriatului Estic”, finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›