‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 24 septembrie, 2024
18.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSeminar: Soiul de păr Eden Gold - oportunitate pentru pomicultorii din Moldova

Seminar: Soiul de păr Eden Gold – oportunitate pentru pomicultorii din Moldova

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Joi, 26 septembrie 2024, între orele 16:00 și 19:00, la Tekwill, Str. Studenților 9/11, Chișinău, va avea loc un seminar dedicat soiului de păr Eden Gold, organizat de GreenYard și Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală (PCRR).

Evenimentul este gratuit și destinat producătorilor de fructe din Moldova, însă este necesară înregistrarea prealabilă.

Soiul de păr Eden Gold

păr eden gold

Soiul Eden Gold, cunoscut pentru productivitatea sa și calitățile gustative remarcabile, oferă mai multe avantaje, inclusiv o rezistență crescută la bolile părului precum puricele melifer și focul bacterian.

‹ adv ›

Dezvoltat în Israel printr-o încrucișare între perele Nashi și Coscia, acest soi are o capacitate excelentă de păstrare, fructele putând fi depozitate până la 8 luni.

În cadrul seminarului, reprezentanții GreenYard vor detalia modul de funcționare al sistemului de club pentru Eden Gold, care presupune o gestionare centralizată a producerii, ambalării și vânzării fructelor.

Totodată, vor fi discutate particularitățile tehnice ale cultivării și avantajele economice ale acestui soi pentru fermierii din Moldova.

‹ adv ›

Agenda

Participare și Înregistrare: Pentru a participa, producătorii sunt rugați să se înregistreze la 0685 28 879 sau pe e-mail la [email protected].

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›