vineri, 4 octombrie, 2024
21.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeMari fermieri din Europa se reunesc la RALF 2024 pentru a discuta viitorul agriculturii

Mari fermieri din Europa se reunesc la RALF 2024 pentru a discuta viitorul agriculturii

Recomandate

Evenimentul din acest an, RALF 2024 – Romanian Agriculture Leadership Forum, va avea loc pe 7 și 8 noiembrie la JW Marriott Grand Hotel din București.

Tema principală a forumului este „Agricultura pregătită pentru viitor,” un apel la acțiune pentru colaborare, inovare și adaptare la schimbările viitoare.

Accentul este pus pe sustenabilitate, productivitate și competitivitate în agricultură, în contextul unor transformări rapide datorate progreselor tehnologice, schimbărilor climatice și cerințelor de sustenabilitate.

Acest eveniment va reuni mari fermieri din Europa, procesatori, antreprenori și companii inovatoare. RALF 2024 oferă o platformă unică pentru a împărtăși bune practici și experiențe din diferite țări și pentru a pregăti fermierii să facă față provocărilor viitorului.

Pentru înscrieri la eveniment, accesează următoarele linkuri:

Printre vorbitorii de la RALF 2024 se numără:

  1. Airi Külvet – Administrează o fermă de familie din Estonia, înființată în 1684, care a fost distinsă cu premiul „Fermierul Anului 2023”. Airi a fondat și rețeaua Grassfed Cattle Quality Scheme, care reunește peste 100 de fermieri preocupați de calitate și performanță.
  2. David Bell – Conduce ferma Fairfield din Marea Britanie, care se întinde pe 1300 de hectare. Este distins cu titlurile de „Cereal Grower of the Year 2024” și „Farm Manager of the Year”. David colaborează cu branduri mari precum Marks and Spencer, Tesco, Aldi și McDonald’s.
  3. James Lacey – Fermier din Marea Britanie, specializat în cultivarea florii-soarelui și Sweet William. El furnizează produse pentru lanțuri de supermarketuri și a adus afacerea familiei la o cifră de afaceri de 4,5 milioane de lire sterline pe an.
  4. Benedikt Bösel – Fermier german, autor al bestsellerului „Rebellen der Erde” și protagonist al documentarului premiat „Farm Rebellion”, difuzat pe Disney+. Administrează o fermă de 3000 de hectare și a câștigat titlul de „Fermierul Anului” în Germania.

Acest eveniment aduce împreună oameni pasionați de agricultură, într-un cadru în care ideile sunt împărtășite deschis, iar soluțiile reale sunt discutate.

E o șansă pentru fermieri și antreprenori să găsească inspirație și sprijin concret pentru a face față provocărilor de mâine, construind împreună un viitor mai sigur și sustenabil pentru toată lumea.

Mai multe informații pe site-ul organizatorilor.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale