vineri, 18 octombrie, 2024
2.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAgromotor Premium prezintă utilaje și tehnică agricolă la Moldagrotech 2024

Agromotor Premium prezintă utilaje și tehnică agricolă la Moldagrotech 2024

Recomandate

În perioada 17-20 octombrie 2024, se desfășoară expozițiile Moldagrotech și Farmer. Aici s-au adunat peste 200 de expozanți din Moldova, România, Italia și Ucraina, pentru a împărtăși cele mai noi inovații, tehnologii și echipamente agricole ce vin să modernizeze sectorul agricol din Republica Moldova

Compania Agromotor Premium participă la acest eveniment, prezentând o gamă variată de echipamente și inovații în domeniul agricol.

Dragoș David, directorul subdiviziunii Agromotor Premium, a subliniat importanța brandului Deutz Fahr.

„Reprezentăm branduri de aproximativ 10 ani și, în primul rând, vreau să menționez brandul Deutz Fahr. Am implementat o strategie de dezvoltare pentru tractoare cu capacitate mai mare, inclusiv modelul DEUTZ-FAHR 9340 TTV WARRIOR de 340 de cai putere.”

Dragoș David a explicat că acest model vine într-o ediție specială de culoare neagră, echipat cu toate opțiunile disponibile. De asemenea, a menționat alte modele, care sunt deja cunoscute pe piața din Republica Moldova:

„Aceste tractoare nu sunt o noutate; sunt utilizate de mulți ani în fermele locale. Există fermieri care au achiziționat deja al doilea sau al treilea tractor de același tip.”

Un alt brand important pentru Agromotor Premium este AMAZONE, care se distinge prin calitatea produselor sale.

„Recent, am introdus distribuitorul de îngrășăminte performant, iar semănătoarele și prășitoarele AMAZONE se vând foarte bine în Moldova. Semănătorile Primera DMC, bine cunoscute în Republica Moldova, sunt adaptabile la oricare din tehnologiile de prelucrare a solului.”

În cadrul expoziției, Vladimir Markov, reprezentantul uzinei Krone și șeful departamentului de marketing internațional, a subliniat expansiunea brandului în regiune.

„Acoperim 34 de țări, de la Polonia până în Japonia. Suntem azi, aici, împreună cu dealerul nostru oficial la expoziție și avem o gamă mai variată de mașini, inclusiv cositoare și benzi transportoare”, a afirmat Markov.

Markov a subliniat colaborarea de succes cu Agromotor Premium, adăugând:

„Este interesant să observăm cum marketingul funcționează în această zonă. Am avut o creștere a volumului de afaceri, iar partenerul nostru din Moldova, Agromotor Premium, ne sprijină considerabil.”

Marcel Platon, manager de vânzări la Agromotor Premium, a prezentat detalii despre balotiera Comprima CF 155 XCAT, care a fost apreciată la expoziție.

„Acesta model include un foliator și cuțite de mărunțit, fiind capabil să producă baloți cu diametrul între 1,20 m și 1,55 m”, a spus Platon.

Balotiera este echipată cu un sistem de colectare numit Easy Flow, un patent exclusiv al brandului Krone, care permite colectarea masei cu 25-30% mai rapid, contribuind astfel la o productivitate crescută.

„Datorită acestui sistem, rotorul primește masa mai repede, iar camera de balotare funcționează mai eficient.”

Un alt aspect inovator al modelului CF 155 XCAT este transportorul Novogrip, care asigură o aderență superioară și o funcționare mai silențioasă.

„Rotorul are o formă de V, ceea ce ajută la distribuția uniformă a masei și formează baloți rotunzi, evitând problemele de asimetrie.”

De asemenea, balotiera poate fi utilizată atât pentru masă uscată, cât și pentru masă verde, ceea ce o face versatilă pentru diferite condiții de lucru.

Platon a concluzionat: „Un avantaj important este eficiența logistică; putem colecta doi baloți simultan, optimizând timpul și resursele necesare pentru transport.”

Participarea Agromotor Premium la expoziția de toamnă consolidează poziția companiei ca lider în domeniul echipamentelor agricole și demonstrează angajamentul față de inovație și satisfacția clienților.

Pentru mai multe detalii,accesați agromotorpremium.md.

Irina Pompuș
Irina Pompuș
Specialist în horticultură

Citește și ›

Advertoriale