‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 29 septembrie, 2024
18.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriA fost demis directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor

A fost demis directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Cabinetul de miniştri a aprobat astăzi mai multe decizii de numire în funcție, dar și de demitere a unor demnitari cu funcții de răspundere, printre care și Iurie Carp, directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA).

Până la desemnarea directorului general al ANSA, atribuţiile acestuia urmează a fi exercitate de Grigore Porcescu, director general adjunct pentru problemele siguranţei alimentelor şi controlul calităţii al ANSA.

Agrobiznes amintește că Iurie Carp fusese numit la conducerea ANSA pe 25 februarie 2015, după ce fostul director, Ion Sula a trecut în fotoliul de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

‹ adv ›

Iurie Carp anterior a deținut funcții manageriale la mai multe întreprinderi de stat, printre care funcția de director-adjunct la S.A. „Franzeluța” și director al combinatului de vinuri și divinuri S.A. „Aroma”.

Iurie Carp, în vârstă de 50 de ani, este originar din localitatea Iargara, raionul Leova. În 1998 și-a luat diploma de studii în management la Academia de Studii Economice din Moldova.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›