‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 1 octombrie, 2024
10.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPeste 6 mii de vizitatori au călcat pragul expozițiilor Farmer și Moldagrotech în ziua...

Peste 6 mii de vizitatori au călcat pragul expozițiilor Farmer și Moldagrotech în ziua de deschidere

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Peste 6 mii de persoane au vizitat ieri CIE Moldexpo, locul unde se desfășoară expozițiile Farmer și Moldagrotech, ediția de toamnă. Spre deosebire de alți ani, fluxul de vizitatori este mai mare, asta datorându-se și faptului că organizatorii evenimentului au pus la dispoziție fermierilor din țară transport gratuit pentru a se deplasa la Chișinău.

„Conform datelor pe care le avem, ieri am avut în jur de 6 mii de vizitatori în ambele pavilioane și pe teritoriul de afară. Prima zi ne-a dat rezultatele așteptate. Participanții sunt mulțumiți, asta grație încă și faptului că timpul de afară este foarte frumos. Continuăm și mai departe tot așa”, a declarat pentru Agrobiznes, Svetlana Ghelan, conducătorul proiectului expoziţional la Centrul Moldexpo.

Potrivit ei, anul acesta CIE Moldexpo organizează transport gratuit pentru fermierii din țară care vor să vină la expoziții.

„Fluxul de anul acesta este mai mare. Moldexpo a achitat transportul pentru fermierii din teritoriu. Ieri au fost vizitatori din patru raioane: Orhei, Glodeni, Fălești și Criuleni. Astăzi o să vină alte patru autocare cu vizitatori din Soroca, Edineț, Orhei și UTA Găgăuzia. Asta e o noutate pentru noi. Noi încercăm demult să implementăm aceste deplasări. De fapt, conducerea direcțiilor locale de agricultură practicau și mai înainte așa deplasări, dar achitau ei transportul”, ne-a mai spus Svetlana Ghelan.

Ceremonia de închidere a expozițiilor Farmer și Moldagrotech va avea loc sâmbătă, 24 octombrie.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›