‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 1 octombrie, 2024
10.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFOTO. Tocătoarele și granulatoarele de furaje, la mare căutare pe piață

FOTO. Tocătoarele și granulatoarele de furaje, la mare căutare pe piață

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Utilajele pentru obținerea granulelor furajere și și cele de măcinat resturile vegetale stârnesc interesul fermierilor care vizitează în aceste zile CIE Moldexpo. Tudor Munteanu, managerul de vânzări al unei companii participante la Farmer și Moldagrotech 2015, a spus pentru Agrobiznes că interesul cumpărătorilor este mare, în special datorită faptului că firma pe care o reprezintă oferă prețuri bune pentru că nu lucrează prin intermediari. Un alt produs aflat la mare căutare sunt adăpătoarele și hrănitoarele pentru păsări și animale.

„Compania noastră se orientează în special spre produse care nu sunt la noi pe piață. Ne străduim să importăm ceea ce nu este, iar dacă este, noi aducem la prețuri mult mai bune. Avem o gamă largă de adăpători pentru păsări, iepuri, porci și plănuim să aducem și pentru caprine și bovine. Prețul este foarte avantajos. De exemplu o adăpătoare este 10 lei bucata. Înainte se vindeau chiar și cu 40 de lei. Pentru comenzi angro discutăm cu fiecare client în particular. Ca să vindem la așa prețuri suntem nevoiți să importăm în cantități mari și lucrăm direct cu fabrica din China. Nu avem careva intermediari”, spune Tudor Munteanu.

Acum este în plin sezon cererea la tocătoare și granulatoare de furaje.

„Treaba merge foarte bine. Avem cerere înaltă. Un granulator de 220v costă 12 mii de lei. Avem și de 380v, prețul este de 21 de mii de lei. Acum ducem un mare deficit de marfă. Am întocmit o listă de așteptare pentru clienții care au precomandat. Marfa urmează să ajungă în țară săptămâna viitoare. Din utilajele noi pe care le avem aș menționa tocătoarele. Dacă ați observat, așa tocătoare nu există pe piață”, mai spune Tudor.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›