marți, 30 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
Acasă Advertoriale FOTO. Combina Torum 750 și tractorul universal RSM 2375, prezentate de Agrotehcomerț la Moldagrotech 2019

FOTO. Combina Torum 750 și tractorul universal RSM 2375, prezentate de Agrotehcomerț la Moldagrotech 2019

0
FOTO. Combina Torum 750 și tractorul universal RSM 2375, prezentate de Agrotehcomerț la Moldagrotech 2019

Expoziția internațională specializată Moldagrotech (autumn), care a fost inaugurată la data de 16 octombrie curent, a reunit mai multe companii care și-au expus cele mai moderne utilaje și tehnologii, ce ar contribui la sporirea eficienței și creșterea profiturilor în agricultură.

Una dintre acestea este și compania Agrotehcomerț – dealerul oficial al companiilor Rostselmash, Agrex, Tecnoma, Klever. Tractoare, combine, mașini de fertilizat, cât și uscătoare mobile – toate acestea pot fi vizualizate, sau chiar testate direct la standul Agrotehcomerț.

În anul curent, compania Rostselmash marchează 90 de ani de la fondare, iar Agrotehcomerț, cu acest prilej, pune la dispoziția fermierilor din Moldova cele mai moderne modele de tractoare, combine marca Rostselmash.

Prezent la expoziție, Oleg Iarov, șeful departamentului de comercializare a combinelor, a menționat, că orice fermier, indiferent de suprafața de teren agricol pe care o are în gestiune își poate găsi combina perfectă.

„Uzina a fost fondată acum 90 de ani, dar acest lucru nu înseamnă că nu mai avem unde crește. Astfel, noutățile disponibile în acest an pentru fermierii din Moldova sunt: combina de recoltat cereale Torum 750 și tractorul universal RSM 2375. Combina Torum 750 este una universală destinată recoltării cerealelor. Aceasta este dotată cu un sistem unic patentat de treierare ARS (Advanced Rotor System), ceea ce înseamnă că, pe lângă rotația rabatorului, în procesul de lucru se rotesc și subpunțile în direcția opusă cu o viteză de 8 rotații per minut. Acest lucru permite recoltarea culturilor și pe terenuri problematice, chiar și în cele unde gradul de îmburuienare este de 10%. Datorită acestui sistem, productivității sporite și efectuării recoltării calitative combina poate recolta peste 2 mii de hectare per sezon. În plus, aceasta este dotată cu un motor de 425 de cai putere. Suntem primii care am adus această combină în Moldova. Tractorul RSM 2375 poate lucra pe toate tipurile de teren, puntea din spate poate să lucreze, practic, pe orizontală. Ne propunem și în continuare să punem la dispoziția fermierilor mici și mari, mașini, speranțe și oportunități „mari”. Moldova este o țară mică cu posibilități enorme” a explicat , Oleg Iarov.

Toate acestea pot fi apreciate de către vizitatorii expoziției Moldagrotech, care se desfășoară în perioada 16-19 octombrie la Moldexpo.