Europlast – noul partener al Companiei Bioprotect

892
Link sponsorizat

Alătură-te grupului Agrobiznes pe Viber > 3.400 membri ››

Compania Bioprotect cunoscută în rândul fermierilor datorită produselor de uz fitosanitar, semințelor, stimulatorilor de creștere și altor inputuri de calitate, ce sunt livrate în momentul potrivit, a completat lista acestora stabilind un nou parteneriat. Astfel, portofoliul celor peste 50 de produse distribuite de Bioprotect cu drept de exclusivitate a fost completat cu un nou produs – boxpaleții Europlast.

Europlast, pioner în utilizarea metodelor de producție care protejează resursele, pune la dispoziția fermierilor, prin intermediul Companiei Bioprotect, boxpaleți de calitate, cu o durată de viață de peste 25 de ani. Valeriu Streleț, fondatorul și directorul companiei Bioprotect, a menționat, că acest parteneriat oferă o mulțime de oportunități, în special, fermierilor, iar calitatea acestora poate fi apreciată în cadrul expoziției Moldagrotech.

Link sponsorizat

„Compania Bioprotect este asemeni unui centralizator, deoarece asigură toți fermierii, mici sau mari, cu produse de calitate. Astfel, facem comenzi către companii de inputuri internaționale și le distribuim clienților noștri. Compania Europlast, fiind renumită datorită calității produselor sale peste hotare, a devenit unul din partenerii noștri. Dorim să oferim fermierilor cu care colaborăm o abordare complexă, în ceea ce privește inputuri de calitate, inclusiv boxpaleții Europlast. Boxpaleții sunt de neînlocuit pentru pomicultorii sau legumicultorii care își doresc durabilitate, deoarece au o durată de viață garantată de 25 de ani, practic, indiferent de condițiile de păstrare și masă mică, astfel, pot fi ușor exploatați. Deci, investiția este pe deplin justificată. Totodată, producătorii pot beneficia și de subvenții pentru procurarea acestora. Îndemnăm fermierii care încă mai folosesc boxpaleți din lemn sau alte materiale ce țin de trecut, să opteze pentru boxpaleții Europlast și se vor convinge singuri de avantajele acestora. Am creat pachete speciale pentru fermieri, ce includ, pe lângă inputuri, și livrarea boxpaleților la un preț mult mai atractiv. Totodată, așteptăm producătorii să aprecieze calitatea acestora în cadrul expoziției Moldagrotech sau pe adresa noastră nouă”.

Marius Ghețe, director general Europlast România, a menționat pentru Agrobiznes, că fiind prezenți pe piața Moldovei de câțiva ani, și-au dorit să fie mai aproape de fermieri, astfel au stabilit parteneriat cu Bioprotect.

„Avem un parteneriat proaspăt încheiat cu Compania Bioprotect și ne mândrim cu acest lucru. De ani buni, suntem prezenți pe piața Republicii Moldova, însă am optat pentru acest parteneriat pentru a fi mai aproape de clienți. Ne-am dorit, ca potențialul partener să aibă aceeași viziune ca și noi, deoarece astfel e mult mai ușor de colaborat. Mă bucur, că am identificat o companie care are aceleași valori ca și Europlast. Sunt convins, că este doar începutul, iar potențialul este enorm. Datorită implicării și seriozității Companiei Bioprotect vom reuși să dezvoltăm un business frumos în Moldova, care va avea multiple beneficii pentru consumatorul final. Produsele pe care le injectăm de mai bine de 30 de ani din Austria sunt din materie primă virgină, nu utilizăm materiale reciclate. Materialul respectiv este acceptat în industria alimentară. Oferim credibilitate partenerilor noștri, iar Bioprotect a ajuns să fie soluția perfectă pentru noi. Cred că, împreună putem construi ceva frumos în Moldova”.

Calitatea boxpaleților Europlast, dar și alte inputuri de calitate livrate de compania Bioprotect pot fi apreciate în următoarele zile în cadrul expoziției Moldagrotech autumn 2019.

Link sponsorizat

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here