‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriA fost înființată prima Asociație Națională a Crescătorilor de Iepuri și Păsări de Rasă...

A fost înființată prima Asociație Națională a Crescătorilor de Iepuri și Păsări de Rasă din Republica Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În Republica Moldova se formează o nouă comunitate pentru iubitorii de iepuri și păsări de rasă.

Recent fondată, Asociația Crescătorilor de Iepuri și Păsări de Rasă și-a propus să unească forțele producătorilor din acest sector, oferind o platformă de sprijin și promovare a standardelor de excelență în creșterea și îngrijirea acestor animale.

Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor crescătorilor de a împărtăși cunoștințe și experiențe, dar și de a promova calitatea și diversitatea speciilor de iepuri și păsări de rasă din Moldova.

Fondatorii asociației, Dima Cioaric, Andrei Guștiuc și Ion Iftodi, invită toți pasionații și profesioniștii din domeniu să se alăture acestei mișcări.

Prin aderarea la asociație, membrii vor avea acces la evenimente speciale, workshop-uri și conferințe, fiind astfel la curent cu ultimele tendințe și cercetări din sector.

„Haideți să creștem împreună o comunitate puternică și pasionată a crescătorilor de iepuri și păsări de rasă în Republica Moldova!”, îndeamnă fondatorii.

Cei interesați de a deveni parte a asociației și de a contribui la dezvoltarea acestei comunități pot lua legătura prin e-mail la [email protected].

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›