marți, 18 iunie, 2024
18.3 C
Chișinău
HomepageBlogAgrobiznes, premiat cu Mercuriul și Medalia de Aur la Gala Business-ului Moldovenesc

Agrobiznes, premiat cu Mercuriul și Medalia de Aur la Gala Business-ului Moldovenesc

Recomandate

Tradițional, Gala Business-ului Moldovenesc, eveniment organizat de CCI în parteneriat cu AGEPI, premiază câștigătorii concursurilor „Marca comercială a anului” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității” pentru anul 2023

În cadrul evenimentului, Agrobiznes a fost onorat cu distincțiile Mercuriul și Medalia de Aur la categoriile „Export” și „Rebranding”.

Premiul „Export” subliniază transformarea Agrobiznes dintr-o companie locală într-una regională, cu prezență semnificativă în România și Italia. Această expansiune a contribuit la creșterea vizibilității și competitivității produselor agricole moldovenești pe piețele internaționale.

Distincția „Rebranding” recunoaște succesul companiei în reînnoirea și consolidarea imaginii sale corporative. Agrobiznes a implementat strategii de marketing inovatoare și a actualizat identitatea vizuală, atrăgând astfel un public mai larg și diversificat.

Cele peste 1800 de mărci înscrise în cei 20 de ani de desfășurare a concursurilor, demonstrează  perseverența și dorința de a promova excelența în afaceri”, a menționat în cadrul evenimentului Sergiu Harea, președintele CCI a RM.

Agrobiznes a fost premiat anterior, în 2019, cu medalia de aur la nominalizarea „Marca comercială responsabilă social” în cadrul concursului „Marca comercială a anului”.

De asemenea, compania a primit un premiu de la PNUD și CNA pentru implementarea standardelor de integritate în afaceri, recunoscând eforturile sale de promovare a eticii și integrității prin mecanisme de prevenire a corupției.

Concursul „Marca comercială a anului” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă și externă.

La ediția din 2023, concursul a avut 110 mărci participante, iar „Premiul pentru realizări în domeniul calității” a avut 41 de participanți. Aceste premii evidențiază companiile cu performanțe excepționale și promovează practici inovatoare și sustenabile​​​​.

Aceste realizări sunt datorate eforturilor constante ale echipei Agrobiznes de a îmbunătăți și diversifica serviciile, adaptându-se mereu la nevoile în schimbare ale clienților și partenerilor.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Despre noi