‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 17 mai, 2024
14.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriTermen extins pentru înregistrare la Concursurile „Marca comercială a anului” și „Premiul pentru realizări...

Termen extins pentru înregistrare la Concursurile „Marca comercială a anului” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova informează că, datorită numeroaselor solicitări, a EXTINS termenul pentru înregistrare la Concursurile „Marca comercială a anului” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” pentru anul 2023.

Astfel, antreprenorii care nu au reușit să se înscrie la unul din concursuri, pot aplica până la data de 12 aprilie 2024.

Concursul „Marca comercială a anului” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă și externă.

Rezultatele concursului permit evidențierea liderilor și stabilirea dinamicii comportamentului consumatorilor pe piața autohtonă.

La cea de-a XXI-a ediție a concursului, pentru premiul mare –„Mercuriul de Aur”, mărcile comerciale pot fi înregistrate în concurs la una sau mai multe nominalizări din cele ce urmează, conform criteriilor de profesionalism:

 • Nominalizarea „INTER”;
 • Nominalizarea „LIDERUL ANULUI”;
 • Nominalizarea închisă „REPUTAŢIE ŞI ÎNCREDERE”;
 • Nominalizarea „EXPORT”;
 • Nominalizarea „REBRANDING”;
 • Nominalizarea „IMM-UL FAVORIT AL ANULUI”;
 • Nominalizarea  „DEBUTUL ANULUI”;
 • Nominalizarea „MARCA COMERCIALĂ RESPONSABILĂ SOCIAL”;
 • Nominalizarea „FEMEIA ÎN AFACERI”;
 • Nominalizarea „ECONOMIA VERDE”;
 • Nominalizarea „BUSINESS ON-LINE”;
 • Nominalizarea „AFACERI DE FAMILIE”;
 • Nominalizarea „LOCURI DE MUNCĂ PRIETENOASE FAMILIEI”;
 • Nominalizarea „IMPLEMENTAREA STANDARDELOR DE INTEGRITATE ÎN SECTORUL PRIVAT”.

Fiind deja la cea de-a X-a ediție, concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” a devenit unul de anvergură naţională, scopul căruia este de a contribui la conștientizarea necesității implementării standardelor internaționale de management al calității în companiile naționale și promovarea celor mai calitative produse în rândul consumatorilor.

‹ adv ›

Astfel, în urma participării compania îşi asigură consolidarea și amplificarea prestigiului în rândul consumatorilor și societății în ansamblu.

La concurs sunt invitate să participe companii din țară, indiferent de forma juridico-organizațională, numărului de angajați și volumul producției.

Participanții concursului vor avea posibilitatea de a examina realizările în domeniul managementului calității în comparație cu a concurenților și evidenția punctele slabe și căile de perfecționare.

‹ adv ›

Premiile concursului oferă Laureaţilor și Diplomaților  imaginea unui lider, reputația unei organizații fiabile care prestează servicii competitive şi de înaltă calitate.

Câștigătorii celor două concursuri vor fi premiați în cadrul „Galei Businessului Moldovenesc”– cel mai așteptat eveniment al societății economice autohtone, care se va desfășura în vara acestui an.

Cererile le puteți trimite până pe data de 12 aprilie 2024, pe adresele: [email protected][email protected][email protected].

Toate materialele pot fi accesate pe pagina www.chamber.md, la categoria Concursuri.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›