Agromester HD a prezentat tehnologii avansate pentru fermieri la Moldagrotech

231
Link sponsorizat

În perioada 16 – 19 octombrie 2019, în centrul de expozițional Moldexpo s-a desfășurat expoziția agricolă anuală de toamnă Moldagrotech, la care Agromester HD a prezentat tractoarele John Deere de producţie germană și chineză și cele mai noi sisteme de cultivare a solului.

Principalul exponat al standului Agromester HD a fost liderul seriei a 8-a a producătorului american de mașini agricole – tractorul John Deere 8370R. Acest agregat, echipat cu un motor de 370 de cai putere, a atras atenția majorității fermierilor, în special, a celor care practică cultivarea pe suprafețe mari.

Motorul tractorului John Deere 8370 R cu un volum de 9000 centimetri cubi este conceput după o tehnologie avansată pentru a obține o reacţie foarte rapidă. Vom menţiona că rezerva de energie de 9% pentru o eficiență ridicată este asigurată prin utilizarea a trei transmisii disponibile. De asemenea, motorul cu turbocompresor, montat pe un tractor JohnDeere 8370R, oferă un cuplu mai mare la viteze mici.

Link sponsorizat

În cadrul expoziției de toamnă Moldagrotech 2019, Agromester HD a prezentat un tractor fabricat în China din seria B – John Deere 6135 B cu o capacitate de 135 de cai putere.

Printre noile echipamente de cultivare a solului, de această dată, Agromester HD a prezentat secerătoarea specializată pentru combine NARDI SUNSTORM (Italia), proiectată pentru recoltarea seminţelor de floarea-soarelui. Secerătoarele Nardi din seria SUNSTORM asigură recoltarea în termene optime, cu pierderi minime.

Imediat după expoziție, managerii companiei urmează să prezinte fermierilor moldoveni semănătoarea pentru culturile prăşitoare VICTORIA STARA după sistemul Nautilus, despre care vă vom informa mai detaliat în viitorul apropiat.

În toate cele patru zile ale expoziției am comunicat intens cu clienții. Standul Agromester HD a fost locul unde clienții au vorbit despre planurile de dezvoltare a afacerilor și necesităţile  echipării tehnice. O abordare individuală, asistență tehnică și de expertiză completă pentru clienți în toate etapele – acesta este sloganul principal al companiei Agromester HD.

Link sponsorizat

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here