joi, 8 august, 2024
27.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAgromotor Premium prezintă cele mai noi utilaje și tehnică incluse în portofoliu, la TehAgroFest...

Agromotor Premium prezintă cele mai noi utilaje și tehnică incluse în portofoliu, la TehAgroFest 2024

Recomandate

În perioada 8-10 august 2024, comuna Tohatin, municipiul Chișinău găzduiește a VI-a ediție a Expoziției de mașini agricole și tehnologii TehAgroFest 2024, la care participă peste 30 de companii comerciale de top.

Compania Agromotor Premium s-a remarcat cu o prezentare dinamică și practică a unor tractoare, semănători și altor utilaje de ultimă generație, desfășurată direct pe câmp.

Dragoș David, directorul subdiviziunii Agromotor Premium, subliniază importanța acestui format al expoziției, care le-a permis să arate echipamentele în acțiune, exact așa cum sunt menite să fie utilizate.

agromotor premium

„Suntem bucuroși și mulțumim organizatorilor pentru acest format al expoziției. Acum, avem ocazia nu doar să prezentăm confortul și designul tractoarelor, dar și să arătăm cum lucrează acestea în câmp, acolo unde le este locul.”

La TehAgroFest 2024, Agromotor Premium a adus patru tandeme de tractoare și utilaje, selectate cu grijă pentru a răspunde nevoilor specifice ale agricultorilor.

Printre echipamentele prezentate se numără:

Tractorul DEUTZ-FAHR 9340 TTV WARRIOR, combinat cu un cultivator AMAZONE Cenius 3503 Special. Acest tandem a impresionat prin puterea și eficiența sa, fiind ideal pentru lucrările de pregătire a solului.

Tractorul DEUTZ-FAHR 6230 TTV WARRIOR Black Edition, care a fost asociat cu semănătoarea pneumatică de păioase AMAZONE Primera DMC 6000-2C. Această semănătoare este recunoscută pentru capacitatea sa de a lucra eficient în condiții variate de sol și climă.

agromotor premium

Tractorul DEUTZ-FAHR 6175G, care a fost prezentat în tandem cu un scarificator PASTO Rapter 5D-250. Acest scarificator italian este ideal pentru decompactarea solului, fiind menit să distrugă talpa plugului pentru a crea canale și a favoriza acumularea apei în sol.

Tractorul DEUTZ-FAHR 5125G GS, în combinație cu un plug AMAZONE Cayros XM 1050, care și-a demonstrat eficiența în arat, asigurând o prelucrare profundă și uniformă a solului.

Andrei Josan, directorul comercial al companiei, a menționat ca punctul culminant al demonstrației a fost tractorul cap de serie DEUTZ-FAHR 9340 TTV WARRIOR, cu o putere de 340 CP, echipat cu un cultivator AMAZONE Cenius 3503 Special.

Acest tractor impresionează nu doar prin forța sa, ci și prin inovațiile inginerești pe care le aduce.

„Este un tractor foarte modern, cu multe invenții interesante. De exemplu, motorul de 7,8 litri, care, în combinație cu cele două turbine – una reglată electronic și una simplă – asigură un consum redus și o funcționare lină,” a explicat Andrei Josan.

Una dintre inovațiile tehnologice remarcabile ale tractorului DEUTZ-FAHR 9340 este cutia de viteze TTV, care combină componente mecanice și hidraulice, punând accentul pe mecanismele planetare.

„Aceasta oferă un avantaj semnificativ în ceea ce privește eficiența și performanța, spre deosebire de alte tractoare de pe piață care se bazează mai mult pe partea hidraulică, ceea ce reduce din puterea tractorului,” a explicat Andrei Josan.

Marcel Platon, manager de vânzări la AgroMotor Premium, a prezentat și alte echipamente moderne, cum ar fi plugul cu patru trupițe și semănătoarea Primera DMC de la Amazone.

„Semănătoarea Primera DMC este unică prin brăzdarul său de tip daltă, care îi permite să lucreze eficient în orice condiții, fie că este vorba de soluri umede sau uscate, cu resturi vegetale sau fără,” a specficat Marcel Platon.

Cu o capacitate de 5600 de litri pentru rezervoarele de îngrășământ și semințe, această semănătoare oferă o productivitate ridicată și poate fi utilizată în toate cele trei tipuri de tehnologii: semănatul direct, Mini-till și convențional.

Echipamentele prezentate de Agromotor au atras interesul fermierilor, care au apreciat atât performanțele tehnice, cât și eficiența economică pe care o oferă.

Iar dacă încă nu ați reușit să vizitați standul companiei Agromotor Premium, o puteți face în aceste zile, pe 9 și 10 august.

Pentru mai multe detalii, accesați agromotorpremium.md.

Irina Pompuș
Irina Pompuș
Specialist în horticultură

Citește și ›

Advertoriale