FOTO: agrobiznes.md
- pub -

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), anunță că începând cu data de 02.04.2018 se vor putea face programări on-line pentru depunerea dosarelor de subvenționare la Oficiile Teritoriale ale AIPA precum și în vederea programării pentru orele de audiență la conducerea Agenției.

Astfel, prin intermediul modulului „Programare on-line”, persoanele se vor putea înscrie pentru depunerea dosarelor accesând pagina-web aipa.gov.md. Implementarea acestui serviciu, oferă cetățenilor o modalitate simplă și comodă de programare, reduce timpul de așteptare și sporește calitatea serviciilor oferite de AIPA.

Pentru a putea face o programare on-line va trebuie să parcurgeți următorii pași:

  • Selectați serviciul pentru care vă programați (Programare pentru depunerea dosarului de subvenționare sau programare pentru audiența cetățenilor de către managementul AIPA);
  • Selectați oficiul teritorial la care vă programați, sau numele reprezentantului conducerii AIPA, la care se face programarea pentru audiență;
  • Selectați data și ora programării din calendarul afișat (vor fi afișate doar orele disponibile și nerezervate);
  • Completați formularul personal al solicitantului, care include următoarele rubrici obligatorii: nume, prenume, e-mail, număr de contact.
- pub -

Adițional se introduce codul de securitate din imagine și se confirmă programarea. Ca urmare, la adresa de e-mail a solicitantului se remite confirmarea rezervării.

Neprezentarea la data şi ora programată, neconcordanța între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) şi datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de subvenționare duc la anularea programării.

- pub -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here