‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 19 iunie, 2024
20.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAIPA lansează Campania de informare 2024: Agricultura și mediul rural – oportunități de subvenționare

AIPA lansează Campania de informare 2024: Agricultura și mediul rural – oportunități de subvenționare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Începând cu data de 01 februarie 2024 Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), va demara „Campania de informare – 2024” sub sloganul „Agricultura și mediul rural – oportunități de subvenționare”.

Campania de informare are drept scop informarea potențialilor beneficiari de subvenții privind oportunitățile de finanțare prin prisma Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural (FNDAMR) pentru anul 2024,inclusiv și absorbția corectă a fondurilor nerambursabile acordate. 

Aceasta vine în sprijinul publicului-țintă, asigurând cunoașterea măsurilor de finanțare, și a condițiilor, documentelor necesare şi etapelor de accesare a FNDAMR, precum şi a drepturilor şi obligațiilor ce revin beneficiarilor de subvenții.

Participanți al campaniei de informare pot fi fermierii, autorități publice locale, Asociații de Profil și membrii acestora, reprezentanți ai diasporei, potențiali beneficiari ai plăților directe în sectorul zootehnic, precum și organizații din domeniul cercetării și inovări și instituții de învățământ cu profil agroindustrial.

În acest context, reprezentanții AIPA, vor demara campania de informare în 35 raioane conform graficului, comunicând fermierilor procedurile de recepționare și administrare a cererilor de subvenționare pentru anul 2024.

Pe această cale, AIPA vine cu un îndemn către toate părțile interesate de a participa în cadrul sesiunii de informare sus menționate, în vederea accesării subvențiilor pentru anul 2024, contribuind astfel la modernizarea agriculturii și dezvoltarea zonelor rurale din țara noastră.

‹ adv ›

Pentru informarea corectă în timp real a tuturor persoanelor interesate, pe pagina Agenției, www.aipa.gov.md , la rubrica „Campania de Informare 2024”.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›