‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 16 iunie, 2024
19.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAPM organizează o vizită de studiu în Olanda pentru pomicultori

APM organizează o vizită de studiu în Olanda pentru pomicultori

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Proiectul USAID Agricultura Performanta în Moldova (Proiectul APM), finanțat de către Guvernul SUA, va organiza o vizită de studiu cu tema: „Tehnologii avansate de producere a materialului săditor pomicol”, pentru pepinierele și consultanții în domeniu. Vizita va avea loc în Olanda, în ultima săptămână a lunii iulie 2017 (preliminar 23-29 iulie).

În cadrul acestei vizite de studiu vor fi abordate o serie de subiecte de interes vital pentru producătorii autohtoni de material săditor pomicol, principalele fiind: metode de altoire; tipuri de material săditor pomicol; metode de formare a ramurilor laterale; plantații-mamă de altoi și portaltoi; protecția integrată a plantelor; irigarea și conservarea apei; certificarea materialului săditor; echipamente folosite în tehnologia de producere a materialului săditor pomicol.

Participanții la aceasta vizită vor fi selectați prin concurs, conform următoarelor criterii de selectare:

  • Experiența companiei în implementarea și diseminarea tehnologiilor avansate de producere a materialului săditor pomicol;
  • Claritatea expunerii motivației de participare în această vizită de studiu. Participanții vor acoperi din cont propriu cheltuielile pentru hrană pe durata vizitei (7 zile, inclusiv zilele de călătorie) și alte cheltuieli personale (inclusiv obținerea vizei și asigurării medicale).

Proiectul APM va fi responsabil de organizarea vizitei de studiu, a transportului în grup internațional și local în Olanda, traducerii engleză-rusă-engleză, acoperirea cheltuielilor de cazare în camere duble.

Participanții selectați pentru vizita de studiu vor semna acorduri cu Proiectul APM privind disponibilitatea de a oferi informații despre rezultatele implementării tehnologiilor și practicilor studiate în Olanda, precum și de a prezenta cunoștințele obținute în cadrul evenimentelor de instruire organizate de către Proiectul APM și partenerii săi.

Persoanele interesate de această vizită de studiu pot trimite formularul completat (formularul este atașat) la adresa de email: [email protected] sau depune formularul tipărit la oficiul APM (mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici 87), până pe data de 10 iulie 2017, ora 14.00.

‹ adv ›

Formularul de aplicare poate fi accesat aici.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›