Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni – AOAMP, în parteneriat cu Federația Națională PRO AGRO din România și Federația Națională a Fermierilor din Republica Moldova – FNFM, organizează în Chișinău, la data de 10 noiembrie, Forumul agricol transfrontalier cu tema: „Parteneriat pentru dezvoltarea durabilă a mediului rural din România și Republica Moldova”.

Scopul forumului este de a promova cooperarea transfrontalieră a fermierilor din Republica Moldova și România pentru valorificarea oportunităților de investiții în agricultură.

Obiectivele care stau la baza organizării Forumului sunt:

  • Facilitarea interacțiunii antreprenorilor din sectorul agricol din Republica Moldova și România pentru identificare probleme și soluții comune;
  • Promovarea bunelor practici în agricultură prin intermediul platformei comune de comunicare online ufmr.eu.

Evenimentul forumului se vă desfășura în cadrul a 3 axe de dialog:

Axa 1 – Agricultura în 6 sectoare prioritare: Vitivinicol, Zootehnie, Cerealier, Fructe și legume, Industrie alimentară și promovarea produselor, Tineri agricultori.

Axa 2 – Dialogul reprezentanților din Republica Moldova și România;

Axa 3 – Investitori, planuri de afaceri, parteneriate.

În acest context, antreprenorii agricoli interesați de a participa la Forumul agricol UFMR, sunt invitați a se înregistra prin completarea formularului online la următoarea adresă http://ufmr.eu/inregistrare/.

Pentru detalii și vizualizarea invitației oficiale, accesați linkul de mai jos.
Invitatie forum agricol

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here