‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 25 mai, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriBanca de Dezvoltare Agricolă din Transnistria a fost lichidată definitiv

Banca de Dezvoltare Agricolă din Transnistria a fost lichidată definitiv

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În registrul bancar al Transnistriei a fost înregistrată „lichidarea societății pe acțiuni închise „Banca de Dezvoltare Agricolă” din Tiraspol, în legătură cu finalizarea procedurii de lichidare și excluderea băncii din Registrul de Stat al Persoanelor Juridice”, notează infotag.md.

Acest lucru a fost anunțat de Banca Centrală a Transnistriei. SC „Banca de Dezvoltare Agricolă” a fost înființată în 2011 pentru a satisface nevoile producătorilor agricoli din regiune în ceea ce privește produsele și serviciile bancare, precum și pentru a sprijini dezvoltarea sectorului agricol și a zonelor rurale.

Fondatorii au fost autoritățile regionale. Capitalul social – 26 de milioane de ruble, capitalul propriu – 15,25 de milioane.

La începutul anului 2017, activele băncii se ridicau la 102,39 de milioane de ruble, iar 100,77 de milioane – credite și fonduri plasate.

În același timp, suma datoriilor băncii, în principal restante, a crescut la 34 de milioane de ruble rusești ($ 567,6 mii).

Din acest motiv, organul legislativ al regiunii a decis în 2017 să lichideze banca, transferând activele sale către Sberbank.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›