‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
3.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCCI a lansat un proiect dedicat dezvoltării antreprenoriatului, axat pe digitalizarea afacerilor

CCI a lansat un proiect dedicat dezvoltării antreprenoriatului, axat pe digitalizarea afacerilor

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerț și Industrie (CCI) a lansat astăzi un proiect dedicat dezvoltării antreprenoriatului, axat pe digitalizarea afacerilor. Inițiativa oferă oportunitate cetățenilor din Ucraina și companiilor care au angajați refugiați ucraineni să-și dezvolte capacitățile în domeniul digitalizării și să implementeze noi tehnologii, transmite moldpres.md.

Președintele CCI, Sergiu Harea, a declarat că în cadrul proiectului va fi oferit suport în procesul de digitalizare atât pentru antreprenorii din Republica Moldova, cât și cetățenilor din Ucraina care s-au angajat în câmpul muncii sau au lansat o afacere în țara noastră.

Inițiativa oferă și o componentă de granturi pentru transformarea digitală a întreprinderilor.

Granturile vor putea fi utilizate pentru implementarea unor aplicații pentru digitalizarea proceselor interne la nivel de companie, dar și în relația cu partenerii, clienții și autoritățile.

În cadrul proiectului, CCI va lansa Academia Digitală, care va organiza sesiuni de instruire pentru antreprenori.

Totodată, proiectul va sprijini CCI în modernizarea platformelor digitale existente, sporirea vizibilității și accesului la informații, securizarea sistemelor informaționale. 

‹ adv ›

Proiectul „Dezvoltarea competențelor prin educație digitală: Promovarea integrării economice a refugiaților ucraineni în sectorul de afaceri și soluții de implementare pentru mediul de afaceri” a fost lansat de către CCI cu sprijinul inițiativei „Transformarea digitală a întreprinderilor mici și mijlocii din țările Parteneriatului Estic”, finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›