‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleCentrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul anunță campania de admitere...

Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul anunță campania de admitere pentru anul 2023-2024

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul (CEHTA), instituție de învățământ renumită la nivel național și internațional, își deschide porțile pentru noul an școlar 2023-2024.

CEHTA, un brand cu greutate în domeniu, se mândrește cu o tradiție solidă, clădită pe munca asiduă a numeroase generații de elevi.

„La CEHTA, ne străduim să actualizăm constant metodele de predare și să inovăm, menținându-ne angajamentul față de principiile noastre. Ne propunem să oferim educație de calitate, promovând dezvoltarea intelectuală, socială și profesională a tinerilor, pregătindu-i pentru a face față provocărilor sociale și economice ale secolului XXI.

Calitatea educației noastre este confirmată de rezultatele obținute de-a lungul anilor. Elevii noștri s-au evidențiat la bacalaureat, olimpiade zonale și republicane, au reușit cu succes să continue studiile la instituții superioare de învățământ și s-au dovedit competenți și valoroși pe piața forței de muncă”, menționează Ludmila Iurcișin, director adjunct CEHTA.

Pregătiți-vă să faceți parte dintr-o comunitate care știe că succesul nu vine peste noapte, ci se clădește prin muncă, perseverență și dedicare. Înarmați-vă cu ambiția de a învăța și voința de a vă depăși.

La CEHTA, viitorii cetățeni activi, conștienți de propria valoare și competitivi pe piața forței de muncă locală și europeană, încep călătoria lor.

În anul de admitere 2023-2024 puteți alege una dintre următoarele specialități CEHTA:

  • Legumicultură și pomicultură;
  • Siguranța produselor agroalimentare;
  • Tehnologia produselor de origine vegetală;
  • Contabilitate.

Alăturați-vă CEHTA în anul de studii 2023-2024 și contribuiți la tradiția și excelența în agricultură. Mai multe detalii disponibile pe acest link.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›