‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 29 martie, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriChina va investi 450 de miliarde de dolari în agricultură până în anul 2020

China va investi 450 de miliarde de dolari în agricultură până în anul 2020

‹ adv ›
‹ adv ›

Una din cele mai mari bănci chineze, Agricultural Development Bank of China, a acceptat să acorde credite în valoare de cel puțin 3.000 de miliarde de yuani (450 miliarde de dolari) până în 2020 pentru modernizarea sectorului agricol din China, a anunțat agenția chineză de presă Xinhua, citată de Agerpres.

Ministerul chinez al Agriculturii și Agricultural Development Bank of China, care acordă credite în conformitate cu politica Guvernului chinez, au semnat un acord destinat protejării securității alimentare naționale, sprijinirii acestui sector pentru a putea face afaceri peste hotare și dezvoltării industriei de semințe din China. De asemenea, acest acord are drept obiectiv creșterea eficienței industriei agricole chineze și îmbunătățirii veniturilor în mediul rural.

Agricultural Development Bank of China va fi responsabilă pentru oferirea de servicii financiare, inclusiv produse financiare și stabilirea dobânzilor.

La începutul acestui an, Agricultural Development Bank of China a anunțat că intenționează să acorde credite în valoare de 3.000 de miliarde de dolari pentru a reduce sărăcia via investiții în agricultură. Agenția de presă Xinhua nu a precizat dacă angajamentul anunțat duminică este separat de planul anunțat în luna mai.

Recent, compania chineză de stat ChemChina și-a îmbunătățit oferta pentru preluarea furnizorului elvețian de pesticide și semințe Syngenta la 43 de miliarde de dolari. Preluarea Syngenta de către o companie chineză a dat naștere la îngrijorări în SUA, dar ulterior autoritățile americane au aprobat această tranzacție.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii