luni, 8 aprilie, 2024
5.2 C
Chișinău

CICh

Combinatul de Îngrășăminte Chimice este o societate cu capital integral privat, înființată în anul 2002 și funcționează pe platforma fostului combinat de îngrășăminte chimice din Năvodari.

Despre companie

Combinatul de Ingrasaminte Chimice Navodari este situat pe o platforma industriala cu numerose spatii de depozitare, capacitatea totala de depozitare fiind de aprox. 200.000 to. Spatiile de depozitare sunt reprezentate de hale acoperite si platforme betonate, putandu-se depozita atat produse ambalate cat si produse in vrac. Marfurile receptionate in vrac pot fi ambalate in cadrul societatii in big bags de 500/600/1000 kg. Accesul la spatiile de depozitare ale Combinatului se poate face atat pe cale rutiera cat si pe cale feroviara, societatea noastra avand retea de cale ferata proprie conexata la reteua feroviara nationala.

Video

Produse

GAMA NUTRI TOP

client-image

GAMA N-GUARD

client-image

GAMA BIO SOLIDE

client-image

GAMA TERRAM

client-image

GAMA BIO LICHIDE

client-image

GAMA ADJUVANȚI

client-image

GAMA NUTRIFOLIUM

client-image

Catalog

Catalog2022

Principala grija a Combinatului de Ingrasaminte Chimice Navodari este de a oferi fermierilor solutii de fertilizare complexe, adaptate nevoilor fiecarui agricultor, cu o eficienta sporita si care sa contribuie si la protejarea mediului inconjurator.

Catalog

Vitalie Iatisin

Reprezentant Republica Moldova

Pentru informații și recomandări tehnologice apelați cu încredere la reprezentantul nostru:

Tel: +373-696-41-477

Ultimele articole