‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 23 mai, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCompania rusă Rostselmash - obligată să vândă uzina Buhler Industries din Canada

Compania rusă Rostselmash – obligată să vândă uzina Buhler Industries din Canada

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În 2007, John Buhler a vândut un pachet de acțiuni de 80,4% din Buhler Industries companiei ruse Rostselmash pentru 145 de milioane de dolari.

În decembrie 2021, Buhler și compania financiară Highland Park Financial controlată de el a vândut Rostselmash acțiunile rămase de 16,3% din companie pentru 3 USD per acțiune, sau 12,3 milioane USD în total.

Astfel, Rostselmash a devenit proprietarul mărcii Buhler Industries.

Buhler, ale cărui linii de produse includ tractoare Versatile, combine, echipamente de semănat și prelucrare a solului și unelte Farm King, producea, de asemenea, linia de tractoare M8 pentru Kubota la uzina sa din Winnipeg.

Rostselmash este cel mai mare producător de combine agricole din Rusia, care deține 96,7% din acțiunile Buhler. Restul acțiunilor erau deținute de investitori prin intermediul Bursei de Valori din Toronto.

Recent, coproprietarul uniunii industriale „Novoe Sodrugestvo”, Constantin Babkin a anunțat despre faptul că autoritățile canadiene și bancherii forțează vânzarea uzinei de tractoare.

‹ adv ›

Potrivit acestuia, cerințele solicită ca noul proprietar nu trebuie să fie din Rusia.

„Uzina funcționează. Ni s-a pus însă condiția să o vindem înainte de toamnă sau la începutul toamnei. Apoi, vor include niște super-sancțiuni pentru ca noi să ne îngreunăm munca. Prin urmare, acum vindem această unitate”, menționează Constantin Babkin.

Au fost anunțate următoarele amenințări: refuzul de a acorda împrumuturi, refuzul de a efectua plăți. Înainte de aceasta, autoritățile au cerut doar funcționarea autonomă a întreprinderii și, de asemenea, ca piesele sau componentele din Canada să nu fie utilizate în Rusia.

Constantin Babkin s-a plâns, de asemenea, că uzina ar trebui vândută pentru 30% din costul total.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›