‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 19 iunie, 2024
17.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriConcurs de Granturi Mici în domeniul dezvoltării rurale în raioanele Strășeni și Anenii Noi

Concurs de Granturi Mici în domeniul dezvoltării rurale în raioanele Strășeni și Anenii Noi

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

People in Need și Solidarity Fund PL Moldova anunță lansarea Concursului de Granturi Mici (CGM) în domeniul dezvoltării rurale, susținut de Ambasada Marii Britanii prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare.

CGM este organizat în cadrul proiectului „Consolidarea societății civile și a dezvoltării democratice locale în mediul rural din Republica Moldova”. Scopul proiectului este de a spori nivelul participării civice și a bunei guvernări la nivel local printr-o cooperare eficientă dintre organizațiile societății civile, reprezentanții sectorului public și privat implicați în politicile de dezvoltare economică rurală.

Proiectul urmărește:

  • să înființeze două grupuri de acțiune locală (GAL) în raioanele Strășeni și Anenii Noi și să consolideze legătura dintre sectorul privat, public și societatea civilă prin intermediul abordării LEADER;
  • să îmbunătățească capacitățile organizațiilor societății civile, sectorului public și privat pentru a participa direct la procesele decizionale locale.

Obiectivul principal al CGM este consolidarea capacităților Grupului de lucru privind crearea GAL pentru implementarea cu succes a abordării LEADER în teritoriul comunităților locale (micro-regiune): comunele Lozova și Micleușeni, satele Vorniceni și Dolna (raionul Strășeni); comunele Calfa și Telița, satele Speia, Varnița și Gura Bîcului (raionul Anenii Noi).

Termenul limită de depunere a propunerilor de proiect este 23 februarie 2018, ora 17:00.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate din fiecare raion pot accesa ghidul solicitantului și formularul de aplicare, disponibile la următoarele linkuri:

‹ adv ›
  • Pentru raionul Strășeni – aici.
  • Pentru raionul Anenii Noi – aici.

Se recomandă ca înainte de a începe pregătirea proiectelor și completarea cererii de finanțare să vă asigurați că ați parcurs toate informațiile prezentate în aceste documente.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›