‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCooperarea moldo-azeră pe segmentul agricol, discutată de conducerea MAIA cu o delegație din Azerbaidjan

Cooperarea moldo-azeră pe segmentul agricol, discutată de conducerea MAIA cu o delegație din Azerbaidjan

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Conducerea MAIA avut o întrevedere cu o delegație din Azerbaidjan condusă de ministrul agriculturii Majnun Mammadov.

Oficialii au împărtășit viziunile asupra dezvoltării relațiilor comerciale bilaterale în domeniul agricol, realizării investițiilor în agricultură și industria agroalimentară, efectuării schimbului de cunoștințe și experiențe academice.

Viceprim-ministrul Vladimir Bolea a menționat că:

„Ministerul este concentrat pe o serie de inițiative menite să creeze un mediu favorabil pentru dezvoltarea și creșterea sustenabilă a agriculturii. De asemenea, suntem în proces de adaptare a legislației, a standardelor și a practicilor agricole la cerințele și regulile impuse de legislația și politicile europene în domeniu. Acest lucru presupune, în primul rând, standarde mai ridicate în ceea ce privește siguranța alimentară și calitatea produselor agricole.”

Oficialii au mai discutat despre inițierea unui proiect de acord între ministere și au convenit ca obiectivele și domeniile de colaborare între ministere să fie stabilite în cel mai scurt timp.

Întrevederea a avut loc în contextul celei de-a V-a reuniune a Comisiei interguvernamentale moldo-azere pentru cooperare economică, desfășurată, miercuri, 6 decembrie curent, la Chișinău.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›