‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 17 iunie, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCum comentează viceministrul Iurie Ușurelu perchizițiile CNA la ministerul Agriculturii

Cum comentează viceministrul Iurie Ușurelu perchizițiile CNA la ministerul Agriculturii

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Viceministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Iurie Ușurelu susține că a aflat despre perchizițiile Centrului Național Anticorupție (CNA) din Internet și că încă nu știe despre motivele acestor acțiuni ale oamenilor legii.

„Eu de la ora nouă am ieșit de la birou și am preluat o parte din activități. Dar nu vreau să comentez atâta timp cât nu știu ce să comentez. După cum am înțeles, la nouă și jumătate au venit (CNA n.r.)… Nu vreau să spun că datorită, pentru că nu-i datorită, așa este stabilit, biroul meu e mai jos, biroul ministrului e mai sus. Nu vreau să comentez. Vreau una să spun: cu domnul ministru lucrez de doi ani și am o plăcere să lucrez cu dumnealui. Poate că ceva… nu știu”, a comentat Iurie Ușurelu.

Agrobiznes amintește că ofițerii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) au inițiat în această dimineață percheziții la Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, precum și în biroul ministrului, Eduard Grama. Potrivit CNA percheziţiile se desfăşoară în cadrul dosarului privind tentativa de înstrăinare a 30 de hectare de teren din comuna Stăuceni. Potrivit Deschide.md ofițerii CNA și procurorii anticorupție s-au deplasat la domiciliul ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama. Ancheta urmează să desfășoare percheziții la domiciliu.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›