FOTO: facebook.com/crudu.diana

Cabinetul de miniștri a aprobat-o pe Diana Crudu în funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, din data de 20 august, informează Moldpres.

Diana Crudu a absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași. Din 2008 a administrat o companie specializată în producerea laptelui, apoi o firmă de creștere a legumelor în teren protejat și comercializarea strugurilor, iar din 2018 administrează o companie de consultanță financiară în vederea atragerii de fonduri nerambursabile pentru întreprinderi mici și mijlocii. De asemenea, ea a efectuat stagii în domeniul agriculturii în Olanda și SUA.

Diana Crudu s-a remarcat în primăvara anului curent, după ce a venit cu inițiativa de a organiza la Chișinău un târg de comercializare a strugurilor autohtoni pentru a susține producătorii ce aveau în stocuri rezerve mari de fructe și riscau să suporte mari pierderi financiare.

Agrobiznes amintește că săptămâna trecută, Iuliana Cantaragiu, expertă în elaborarea şi implementarea proiectelor în cadrul Centrului Național de Mediu, la fel a fost numită în funcția de secretar de stat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here