marți, 23 aprilie, 2024
15 C
Chișinău
Acasă Advertoriale ElitAgrotehnologie prezintă, în cadrul expoziției Moldagrotech (autumn) 2019, produsele YARA

ElitAgrotehnologie prezintă, în cadrul expoziției Moldagrotech (autumn) 2019, produsele YARA

0
ElitAgrotehnologie prezintă, în cadrul expoziției Moldagrotech (autumn) 2019, produsele YARA

Deja a devenit o tradiție pentru companiile care se angajează să fie alături de producătorii agricoli, să participe la Expoziția internațională specializată Moldagrotech (autumn) și să bucure fermierii cu cele mai noi și moderne produse, care să le asigure un venit stabil și sigur.

Compania ElitAgrotehnologie nu este o excepție, ba dimpotrivă își propune să ofere clienților produse de calitate, astfel ca aceștia să obțină recolte sporite, ce își vor găsi cu ușurință cumpărătorul. Igor Danii, directorul companiei, a ținut să amintească că agricultorii din Europa, care vor administra fertilizanții YARA, vor fi scutiți de efectuarea analizelor la cantitatea de reziduuri.

„A devenit deja o tradiție să participăm la expozițiile de specialitate organizate în țara noastră. Și anul acesta nu este o excepție, astfel prezentăm noutăți pentru producătorii agricoli. ElitAgrotehnologie este compania care propune inputuri pentru agricultură și anume pesticide, semințe și fertilizanți. Dacă ne referim la pesticide reprezentăm companiile Adama, Belchim, Corteva, Bayer, semințe de la KWS, Pioner și Institutul de Selecție și Genetică din Odessa, iar dacă vorbim de fertilizanți atunci ne referim la Yara, Stoler, Holland. Totodată, deja de 4 ani efectuăm testarea solului, care este un procedeu tehnologic foarte necesar pentru ca fermierii să obțină rezultatele scontate în afacerea pe care o dezvoltă”, a explicat Igor Danii.

În același context, directorul ElitAgrotehnologie a specificat că acum câțiva ani s-a decis ca la fiecare ediție a expoziției să prezinte unul dintre furnizorii dedicați.

„În anul 2018 am prezentat compania Stoler, iar în anul curent participăm alături de compania Yara, care produce fertilizanți granulați și lichizi. Sunt fertilizanți de ultimă generație, care au demonstrat rezultate foarte bune, fără a majora investiția la hectar. Un fapt și mai îmbucurător este că testarea solului pe care o realizăm în parteneriat cu compania Agricon ne oferă posibilitatea de a recomanda producătorilor fie substanța activă, fie direct produse de la Yara. Acest lucru ajută producătorii să administreze produsul necesar în cantitatea necesară, fără a avea pierderi. Recomandările pe care le realizează Agricon se referă la produse dedicate, care se potrivesc perfect pentru necesitățile fermierilor. Yara propune fermierilor câteva categorii de produse: granulate și lichide, care dispun de certificat european. Yara este unica companie care dispune de aprobarea internațională, ceea ce înseamnă, că dacă producătorii europeni au administrat produse Yara nu mai sunt verificați la reziduuri. Produsele Yara conțin substanțe active de cea mai înaltă calitate, ce sunt asimilate în totalitate de plante și nu rămân reziduuri. Invităm fermierii care încă nu au ajuns la ediția curentă a expoziției, să viziteze standul ElitAgrotehnologie, deoarece sunt prezentate multe. Totodată, le recomandăm să aplice cu încredere produsele de la Yara. Iar specialiștii companiei îi vor îndruma și ajuta ca să facă alegerea corectă pentru administrarea fertilizanților toamna, înainte de lucrările de bază”.