joi, 18 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeEuroGrain Exchange 2024 deschide porțile oportunităților pentru afaceri agricole

EuroGrain Exchange 2024 deschide porțile oportunităților pentru afaceri agricole

Recomandate

Pentru a doua oară în capitala României, EuroGrain Exchange 2024, eveniment de clasă dedicat afacerilor cu cereale din Europa Centrală și de Est, își va deschide porțile în perioada 10-11 aprilie, la Centrul de Congrese al Radisson Blu Hotel București, ca un prim summit important al primăverii, ce va aduce o perspectivă unică asupra peisajului european al cerealelor. Agrobiznes este partener media al evenimentului.

După evenimentul de succes de anul trecut, care a înregistrat peste 600 de participanți din 35 de țări, EuroGrainExchange 2024 devine o oportunitate pentru comercianții de cereale, fermierii, furnizorii de inputuri, specialiștii în depozitare și profesioniștii în finanțe de a se întâlni și de a dezbate profundele transformări ale unui sector aflat într-o continuă metamorfoză.

EuroGrainExchange din București reprezintă o comunitate vibrantă de specialiști pasionați ai piețelor de cereale și de semințe oleaginoase. Indiferent dacă sunteți producător, comerciant sau parte a lanțului de aprovizionare, evenimentul este cheia dvs. pentru a debloca potențialul afacerii cu cereale.

Anul acesta, evenimentul are o agendă de top, încercând să surprindă toate aspectele relevante pentru sectorul cerealelor din Balcani și Marea Neagră, din Europa centrală și de Est.

Programul evenimentului vine cu mese rotunde despre importanța cerealelor din regiunea Mării Negre ca factor de preț pe piața globală, precum și despre provocările legate de lanțul de aprovizionare și de volatilitate a inputurilor.

De asemenea, vor fi dezbătute aspecte legate de comerțul cu semințe oleaginoase, uleiuri, șroturi și grăsimi vegetale care se este pus în fața aprovizionării excesive și a suprareglementării.

Nu vor fi uitate nici efectele normelor privind Politica Verde a UE, ce urmează să fie implementate, asupra viitorului sustenabilității și securității alimentare al Europei.

Toate aceste aspecte și încă multe altele vor fi detaliate și dezbătute de vorbitori de top, renumiți pentru expertiza și cunoștințele lor vizionare, ce vor face ca mesele rotunde ale evenimentului să devină o oportunitate de neratat pentru a obține informații profunde asupra celor mai recente tendințe de pe piața cerealelor și a semințelor oleaginoase.

Printre vorbitorii din EMEA se numără Dr. Rory Deverell (Irlanda), Iryna Ozip (Ucraina), Doriana Milenkova (Olanda), Mehdi Zerzeri (Tunisia) și mulți experți din Turcia, România, Bulgaria, Serbia, Grecia, Italia.

Dar cei care vor fi prezenți la eveniment și publicul larg, ce include profesioniști din diverse sectoare din industrie și companii agricole, vor regăsi în EuroGrain Exchange 2024 o platformă unică pentru a construi relații, a face schimb de idei și a explora oportunități de colaborare cu experți și potențiali parteneri din sectorul agrobusiness din întreaga Europă și nu numai. 

De aceea, este deosebit de important ca cei prezenți la eveniment să facă un pas înainte și să rezerve un stand expozițional unde își pot prezenta brandul în mod vizibil, pot atrage jucătorii cheie de pe piață și pot crea conexiuni semnificative în inima comunității agricole, transformând participarea la eveniment într-o experiență vibrantă și de impact.

EuroGrain Exchange 2024 oferă un spațiu personalizat pentru fiecare companie prezentă la eveniment, transformând participarea într-o experiență dinamică și influentă.

Mai mult, rezervarea unui stand de expoziție include și participarea pentru un număr de delegați ai unei companii, prin urmare o maximizare a prezenței la eveniment.

EuroGrain Exchange 2024 propune participanților un parteneriat ce aduce o serie de avantaje valoroase, garantând vizibilitate sporită și implicare activă pe piață, pentru sponsorii evenimentului.

Aceștia vor fi prezentați în mod proeminent în toate eforturile de promovare digitală, cuprinzând prezența activă pe diverse canale de social media, pe site-ul evenimentului, în aplicația mobilă, catalogul digital și materialele promoționale, precum și în buletinele informative ale evenimentului, extinzând semnificativ acoperirea acestuia.

În calitate de sponsor, interacțiunea cu fiecare participant la eveniment va stimula semnificativ recunoașterea brandului unei companii, oferind avantaje competitive în sectorul agrobusiness.

Prin urmare, nu ezitați să vă înscrieți pentru participarea la cel mai important eveniment din primăvara lui 2024 dedicat industriei cerealelor. 

Conectați-vă la EuroGrain Exchange 2024 cu liderii de astăzi din industrie și cu cei gata să conducă mâine sectorul cerealelor și semințelor oleaginoase din Europa Centrală și de Est, regiunea Mării Negre și din Balcani.

CONTACTE: [email protected][email protected].

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

Citește și ›

Advertoriale